reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
uff... jednak posprzatałam ;-)
Aneczka ja tez nie oglądam :no: A łapanie za włosy tez u nas było, ale szybko go musiałam oduczyć, bo jak już chwycił to darł jak opętany :szok:
Aniu niezły streas z alarmem:szok:

No stres, tym bardziej że miałam dwie rzeczy do zainstalowania, w tym jedną dość pilną. A tak w ogóle, to kto mówił, że w urzędzie się siedzi - ja dziś może ze 2 godziny w sumie spędziłam siedząc przed własnym komputerem. A już normą jest, że jak tylko zrobię sobie coś do picia to ktoś mnie potrzebuje. ;)

Ciekawe co jutro mnie czeka. :confused:

hej
Madzikm moja Mela tez jest chuda i mysle ja odrobaczyc profilaktycznie zreszta cała familiie:tak:a ty nie myslałas zeby u was tez to zrobic? a ajks ie meisci w centylach to nie powinnas sie zamartwiac:tak:
Agata dzieki ale gry odpadaja przy Kondziu;-)zreszta mamy troche z granny i jak narazie wystarczy;-)
Ania to miałs przygode:szok::no:dobrze ze sie dostałas:tak:
Anneczka mój tez upatrzył sobie ciaganie za włosy mnie i Meli:crazy:

Witka :-)
wpadam na chwilkę bo dzisiaj dr House - mój ulubiony
a muszę wykąpać Reginkę bo mąż się zbuntował i myje tylko Igora:-D:-D:-D
ale się nie dziwię bo dzisiaj spędził cały dzień z dzieciakami :tak:
może uda mi się zaglądnąć po serialu :rofl2:
ania oczywiście, że jesteś niezastąpiona :-)
anneczka nie oglądam brzyduli - nie podoba mi się :rofl2:
madzik hmmm...nie wiem co Ci zaproponować bo moje dzieci jedzą słodycze :rofl2::-D:-D:-D
anita ja tam dziękuję za takie całowanie - wolę mieć włosy :-D:-D:-D
a i tak już przerzedzone po dwóch ciążach :crazy:

reklama
trochę Wam osłodzę wieczór ;-)
czek.jpg

Do góry