reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Ania a wybywasz gdzies w weekend??jakis wypadzik????moje trzecie dziecko podobno ma urlop od poniedziałku dwa tygodnie ponoc:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:i co my bedziemy robic:rofl2::rofl2::rofl2:...żartuje na pewno bedzie kleil i robił:-p

reklama
a gdzie to nam Mrowcia sie podziała nasz???
jestem jestem:rofl2:
Kasiu ludzie maja pomysły:-p:-D ale ze tez sie nei wstydza puszczac siebie w sieci:dry::nerd:
Agata super ze Amelka sie przekonała oby jej tak zostało;-)a maz dobry z tym biustonoszem pewnei na oko kupował;-):rofl2:
Agawa kicha ze rozmiar nie pasuje:dry:a jak Kuba?
Beti a jak twój Kuba?

my od wczoraj nie cycolimy:rofl2:

Madzia o kurcze i jak wam idzie???marudzi Kondzik???
he he w to nie watpie:-p:-p:-p:-ppytam go czy specjalnie wział na rocznice:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam panie.

Moja pinda mala nie chce jesc a ni z cyca ani z flachy.:crazy:

U nas ma byc jutro 16 stopni. Moze wiosna w koncu przyjdzie. Juz nie moge sie doczekac az pranie bedzie mi schlo na balkonie bo tak ciagle ganiam dwa pietra w dol do suszarni z dziewczynami:baffled:

16 stopni?? zazdroszcze..
u nas 4 stopnie ale i tak juz bylismy na spacerku bo sie obawiam ze jak co dzien popołudniu juz nic z niego nie bedzie, a zreszta musze sie brac za ponowne sprzatanie i gotowanie bo dzis w koncu wraca moj T.:-)wiec zeby sie nie zdziwil co tu sie dzieje jak Go nie ma:-)

Agawa - zdrówka dla Mikołajka a jak tam Kubuś.
Mi do karmienia mąż kupował stanik - i kupił super :-)

Mojej Amelce kryzys minął i poszła UŚMIECHNIĘTA do przedszkola zobaczymy co będzie w poniedziałek :-)

no ja myślę czy go wymieniać czy oddać bo jest taka opcja :baffled: bo nie wiem jaką tą miseczkę wziąć żeby tym razem za mała nie była :sorry:
Kuba lepiej tylko kaszle okropnie
Mikołaj dostał antybiotyk ale na razie się wstrzymam bo osłuchowo czysty tylko paskudnie kaszle i może się z tego zrobić zapalenie oskrzeli :no: na wieczór może mu dam bo mam stracha ...

i tak musze kolo pierwszej wrócic bo czekam na paczke..wyslaliwe wtorek to mam nadzieje ze dzis przyjdzie:tak:
a co zamawiałaś?
Ania a wybywasz gdzies w weekend??jakis wypadzik????moje trzecie dziecko podobno ma urlop od poniedziałku dwa tygodnie ponoc:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:i co my bedziemy robic:rofl2::rofl2::rofl2:...żartuje na pewno bedzie kleil i robił:-p
no ciekawe co się z mężem robi :-D:-D:-D i to na 10 rocznicę :tak::tak::tak:

anitaa84 fajnie że mąż wraca tylko o nas nie zapomnij ;-):-)

reklama
Ja tylko na chwilkę ;-)

Beti zaprasza dziś do siebie z dzieciaczkami ;-)
Koło 16tej :-)
Kazała mi napisać że wszyscy mile widziani :tak:

Do góry