reklama
anneczka1983
Fanka BB :)
ja też na spacerek za godzinkę pojdę niech się jeszcze trochę nagrzeje na polku, też czekam na paczkę 

jestem jestema gdzie to nam Mrowcia sie podziała nasz???

Kasiu ludzie maja pomysły

Agata super ze Amelka sie przekonała oby jej tak zostało;-)a maz dobry z tym biustonoszem pewnei na oko kupował;-)

Agawa kicha ze rozmiar nie pasuje

Beti a jak twój Kuba?
my od wczoraj nie cycolimy

napewno dobrze wykorzystacie czas;-)Ania a wybywasz gdzies w weekend??jakis wypadzik????moje trzecie dziecko podobno ma urlop od poniedziałku dwa tygodnie ponoci co my bedziemy robic
...żartuje na pewno bedzie kleil i robił
![]()

Witam panie.
Moja pinda mala nie chce jesc a ni z cyca ani z flachy.
U nas ma byc jutro 16 stopni. Moze wiosna w koncu przyjdzie. Juz nie moge sie doczekac az pranie bedzie mi schlo na balkonie bo tak ciagle ganiam dwa pietra w dol do suszarni z dziewczynami
Moja pinda mala nie chce jesc a ni z cyca ani z flachy.

U nas ma byc jutro 16 stopni. Moze wiosna w koncu przyjdzie. Juz nie moge sie doczekac az pranie bedzie mi schlo na balkonie bo tak ciagle ganiam dwa pietra w dol do suszarni z dziewczynami

16 stopni?? zazdroszcze..
u nas 4 stopnie ale i tak juz bylismy na spacerku bo sie obawiam ze jak co dzien popołudniu juz nic z niego nie bedzie, a zreszta musze sie brac za ponowne sprzatanie i gotowanie bo dzis w koncu wraca moj T.:-)wiec zeby sie nie zdziwil co tu sie dzieje jak Go nie ma:-)
u nas 4 stopnie ale i tak juz bylismy na spacerku bo sie obawiam ze jak co dzien popołudniu juz nic z niego nie bedzie, a zreszta musze sie brac za ponowne sprzatanie i gotowanie bo dzis w koncu wraca moj T.:-)wiec zeby sie nie zdziwil co tu sie dzieje jak Go nie ma:-)
Agawa25
Agawa - zdrówka dla Mikołajka a jak tam Kubuś.
Mi do karmienia mąż kupował stanik - i kupił super :-)
Mojej Amelce kryzys minął i poszła UŚMIECHNIĘTA do przedszkola zobaczymy co będzie w poniedziałek :-)
no ja myślę czy go wymieniać czy oddać bo jest taka opcja

Kuba lepiej tylko kaszle okropnie
Mikołaj dostał antybiotyk ale na razie się wstrzymam bo osłuchowo czysty tylko paskudnie kaszle i może się z tego zrobić zapalenie oskrzeli

a co zamawiałaś?i tak musze kolo pierwszej wrócic bo czekam na paczke..wyslaliwe wtorek to mam nadzieje ze dzis przyjdzie![]()
no ciekawe co się z mężem robiAnia a wybywasz gdzies w weekend??jakis wypadzik????moje trzecie dziecko podobno ma urlop od poniedziałku dwa tygodnie ponoci co my bedziemy robic
...żartuje na pewno bedzie kleil i robił
![]()

anitaa84 fajnie że mąż wraca tylko o nas nie zapomnij ;-):-)
anneczka1983
Bravo dla Kondzika 
reklama