reklama

Tarnów

reklama
qrcze gorączkę ma :baffled: 38,3 i zaczyna mi kaszleć przez sen :angry:
chyba się załamię taka pogoda cudna a my znów choróbsko chyba będę musiała jutro iść do przychodni :-(

anitaa84
to nieźle się mały opalił ja jak byłam teraz u dermatolog to mi powiedziała że kremem z filtrem trzeba się smarować pół godzinki przed wyjściem na słońce bo dopiero wtedy działa jak wejdzie w reakcje ze skóra :tak: a dała nam próbkę z filtrem 30 :szok:
Agunia271 no nie wiem właśnie czy wózek czy nie :baffled: widzę wy z katarkiem to chodzicie w sumie jak Kuba ma to się też nie trzęsę ale tu mam wizję zastrzyków znów :rolleyes2:

Agunia juz jest lepiej po tym kremie:-) spi teraz juz 1.5 godz wiec znowu bedzie szalał do 22:baffled: jutro kolejna tura promieni slonca ale nakremuje mu ryjoszka:tak:;-)

a Tomkowi zazdroszcza:tak: dobrze ze ja tez nie mam wiekszych problemów z opalaniem bo bym musiała majatek wydac na solarium zeby przy nim stanac w lecie:-D:-D

na pizze teraz ja mam smaka i juz za niedlugo chyba przyjedzie:tak::-)

Oskarkowi niby bulgocze cos w nosie od kilku dni ale to pewnie znowu przez suche powietrze bo kataru nie widze:eek: ale ja bym Agawa na Twoim miejscuchodzila na spacer tym bardziej ze nie wieje i jest cieplo..moze akurat małemu przejdzie:cool2:
no właśnie że u mnie wiecznie wieje :eek: zresztą wiesz stąd jesteś ;-)

anita ja mam próbki kremu z apteki z filtrem 50 :szok:

Agawa kurcze bidulki z Was to zapodaj mu jakiś Nurofen na noc może akurat zbije temperature i już jutro coś lepiej będzie :sorry:
no taki właśnie mam plan tylko jak się obudzi bo żal mi go wybudzać i kąpiel sobie chyba też podaruje :baffled:

a przypomniało mi się jak był malusi i kąpałam go o dziwnych godzinach nawet o w pół do dwunastej kiedyś :szok::-D

reklama
ja nie kąpie mojego codziennie, czasem co 2 dni jesli pozno wrocimy do domu to juz go nie chce katowac i zmieniac temperature lub np kiedy siedzimy w domu i nic za wiele nie robi wiec sie nie ubrudzi ;-):-) u nas o tyle jest problem ze ma włosów dużo to tez sie szybciej przetłuszczaja i to widać..
no ja codziennie kąpie bo mamy taki rytuał wieczorny i bez tego ciężko z zasypianiem :tak: a tak to kąpiel ( . ) ( . ) i spanko :-D:-D:rofl2::rofl2:
może dziś się obejdzie bez kąpieli tym bardziej że śpi cały czas tylko jak kaszle to się wybudza trochę ale nie płacze tylko usypia dalej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry