anneczka1983
Fanka BB :)
u nas już po katarze na szczęście chociaż ja nadal pociagająca jestem 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

38,3 i zaczyna mi kaszleć przez sen 
a dała nam próbkę z filtrem 30 
widzę wy z katarkiem to chodzicie w sumie jak Kuba ma to się też nie trzęsę ale tu mam wizję zastrzyków znów 
no super że macie z głowyu nas już po katarze na szczęście chociaż ja nadal pociagająca jestem![]()
to zdrówka dla ciebie ;-)

no właśnie że u mnie wiecznie wiejeAgunia juz jest lepiej po tym kremie:-) spi teraz juz 1.5 godz wiec znowu bedzie szalał do 22jutro kolejna tura promieni slonca ale nakremuje mu ryjoszka
;-)
a Tomkowi zazdroszczadobrze ze ja tez nie mam wiekszych problemów z opalaniem bo bym musiała majatek wydac na solarium zeby przy nim stanac w lecie
na pizze teraz ja mam smaka i juz za niedlugo chyba przyjedzie:-)
Oskarkowi niby bulgocze cos w nosie od kilku dni ale to pewnie znowu przez suche powietrze bo kataru nie widzeale ja bym Agawa na Twoim miejscuchodzila na spacer tym bardziej ze nie wieje i jest cieplo..moze akurat małemu przejdzie
![]()
zresztą wiesz stąd jesteś ;-)no taki właśnie mam plan tylko jak się obudzi bo żal mi go wybudzać i kąpiel sobie chyba też podarujeanita ja mam próbki kremu z apteki z filtrem 50
Agawa kurcze bidulki z Was to zapodaj mu jakiś Nurofen na noc może akurat zbije temperature i już jutro coś lepiej będzie![]()

o to malutko rzeczywiścieTen nivea ma niby faktor 4..musze kupic wiekszy skoro tak cieplo sie juz robi![]()
a gdzie pizze zamawiasz?
no ja codziennie kąpie bo mamy taki rytuał wieczorny i bez tego ciężko z zasypianiemja nie kąpie mojego codziennie, czasem co 2 dni jesli pozno wrocimy do domu to juz go nie chce katowac i zmieniac temperature lub np kiedy siedzimy w domu i nic za wiele nie robi wiec sie nie ubrudzi ;-):-) u nas o tyle jest problem ze ma włosów dużo to tez sie szybciej przetłuszczaja i to widać..
a tak to kąpiel ( . ) ( . ) i spanko