reklama

Tarnów

reklama
Crunch - teraz ubogą wersją sałatki greckiej:-D
dobra sałatka nie jest zła :-D:-D

dobra i uboga wersja;-)

musze sie Wam pochwalic nowa umiejetnościa Oskarka:tak: myslałam ze to przypadek ze tak robi od 2 tyg ale juz widze ze jednak rozumie co mówię..na słowa "tup tup tup" uderza ręką o nózki, stół czy cokolwiek innego co ma po ręką i sie smieje:-) wiem że to taka drobnostka ale ja sie cieszę z takich pierdułek:tak::-D:-D bo z mowienia "mama" i "baba" juz sie ciesze od miesiaca:rofl2::rofl2::rofl2:
to masz szczęście bo mój ma prawie dwa latka a ja dalej jestem "tata":szok:
ale może w końcu się doczekam :rofl2:
brawa za nową umiejętność Oskarka

Igor poszedł z babcią do kościoła
Reginę zostawiłam w domu...bo jeszcze jest na antybiotyku
położyłam na stoliku kosteczkę czekolady i powiedziałam jej, że dostanie jak posprząta - jeszcze tak szybko i dokładnie nie sprzątała :-D:-D:-D

Hej
i ajk tam po parkowym hmmm? zyjecie czy nadal w parku jestescie;-)
Crunch tato;-):-D czekolada potrafi zdziałac cuda:-D;-)
Anita kazde nawet najdrobniejsze osiagniecie dziecka cieszy rodziców;-):tak: i napawa duma:-D:rofl2:
Karola super ze juz w domu:happy:

Witajcie niedzielnie :)

Myśmy już dzisiaj zaliczyli Wesołe miasteczko zaraz wrzucę trochę fotek :)
Strasznie było gorąca - ale fajnie aż 2 razy musiała z Adikiem iść do tunelu strachu bo tak się darł że chce "potwoly" zobaczyć :tak::-)
Teraz młody śpi a ja się delektuję kawką :laugh2:

Anita pod Tarnowem mieszkamy w Bobrownikach Wielkich a pochodzę z Przemyśla.

Massiek my też dzisiaj byliśmy w wesołym miasteczku. Matuś sam był na karuzeli potem z tatusiem poszedł pojeździć samochodem a na koniec ja Dominik i Matuś przejechaliśmy się pociągiem :-) teraz chłopcy śpią a ja się opieprzam :-)

Crunch dogrzewamy przed kąpielą w dużym pokoju. Póki co Dominik za każdym razem jak go wyciągam z kocyka to czka ale może w końcu i on przywyknie.

Ostatnia edycja:
Witam :-) Kolejny cudny dzień :chmurka: :-D
Wczoraj byliśmy na działce - było bajecznie. Karola przeganiała ropuchy :-D
Dzisiaj zaliczyliśmy wesołe miasteczko ;-) Karola pół godziny temu padła z wycieńczenia :-D

Brak mu różnorodnych widoków z okna i możliwości wskoczenia po jedzonko do kuchni bez ograniczeń :-)
Karolcia życzę Wam żeby wszystko się dobrze i szybciutko ułożyło. Jak teściowie reagują na Dominiczka? Przyznam że to ostatnie stwierdzenie mnie powaliło ;-):-D

Hej
i ajk tam po parkowym hmmm? zyjecie czy nadal w parku jestescie;-)
:happy:
Wszystko wskazuje na to że te które się wczoraj wybierały dalej park okupują :-D

Kasia postanowiłam że nie będę toczyło boju z teściową i jeśli będą chcieli pomóc to niech pomogą a jeśli nie to ich strata. Przyznam że póki co teściowa bawi się z Matusiem a dzisiaj z dumą nosiła Dominika. Jak trzeba było to nakarmiła Matusia a teść poszedł z Dawidem naprawić koło bo coś nam się zablokowało i musieliśmy wziąść teściów auto bo dzieciaki były już gotowe do drogi. Póki co wszystko idzie ku dobremu. Nawet nam dzisiaj obiad zrobiła :-) jak będzie dalej to zobaczymy.

reklama
Karolcia życzę Wam żeby wszystko się dobrze i szybciutko ułożyło. Jak teściowie reagują na Dominiczka? Przyznam że to ostatnie stwierdzenie mnie powaliło ;-):-D :-D

U mamy było tak że zamykaliśmy drzwi do kuchni żeby Matuś miał utrudnione wejście ale zwykle przychodził pod drzwi krzyczał "baba am" otwierał drzwi i biegał ze stołkiem po kuchni żeby wziąść sobie coś do jedzenia. Tutaj ma do pokonania bramkę nas i schody ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry