• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Tarnów

reklama
Zmiana planów jak u mnie :zawstydzona/y:Wynegocjowałam z mężem że idziemy do kościółka na 18:rofl2:
Więc jeśli chcecie to pytajcie.
Wierzę że wkońcu Nam się uda i spełnimy swoje marzenia o posiadaniu dzieciaczków!

Zmiana planów jak u mnie :zawstydzona/y:Wynegocjowałam z mężem że idziemy do kościółka na 18:rofl2:
Więc jeśli chcecie to pytajcie.
Wierzę że wkońcu Nam się uda i spełnimy swoje marzenia o posiadaniu dzieciaczków!

pod czyją jesteś opieką? lekarską znaczy się
mam znajomą, załamana po 2 poronieniach, może dałabyś jej nadzieję, skoro masz siłę na optymizm:-)

Dziewczynki trudno jest przeżyć poronienie i stratę. Tak naprawdę nikt tego nie zrozumie kto tego nie doświadczył i nie przeżył. Pierwszą zawsze człowiek sobie tłumaczy - ok.. widocznie los tak chciał - przypadek, czysty przypadek. Za drugim razem - niestety już otwiera się inne myślenie i niestety badania które są ważne i bardzo kosztowne. Bo na NFZ mogłabym starości dożyć niżeli by mi je zrobili.
Po uregulowaniu wszystkiego co miało lub mogło byc przyczyną poronienia postaraliśmy się trzeci raz o dziecko. Pod opieką fachowego ginka i po Jego zielonym światełku dla nas. On wyprowadził wszystko i miało być OK.Niestety dziecko rozwijało się prawidłowo a moja "macica" wyrzuciała je :-( z nikomu nie wyjaśnionych przyczyn. Ponowne badania.. znów te same.. by szukać przyczyny. Wszystkie badańka wychodzą póki co znów OK... więc co było tym razem przyczyną?
Nie wiem i pewnie nigdy z meżem się nie dowiemy. Ale cały czas wierzymy że Bóg czegoś od nas chciał..
Wierzymy że tym razem się uda. Będziemy próbować bo jak napisałam dla nas zycie bez dzieci nie ma sensu. Więc próbujemy i próbować będziemy... na ile starczy nam sił.

Hej!
Witaj słodziutka. Przykro mi, że jak na razie sie ie udało, ale trzeba wierzyć!
Madzikm - wysłałam Ci zaproszenie do grupy:tak:Dzięki za przetestowanie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry