reklama

Tarnów

reklama
dziewczyny powiem wam szczerze ze ja szczepiłam moje dzieci zawsze bezpłatnymi( jedynie hibb płaciłam) i było zawsze ok. ja mysle ze te drogie skojarzone to po prostu mega reklama i nagonki firm farmaceutycznych na siebie...bo to taki biznes ze hej:tak:

kurcze strasznie się obawiam tej histerii;-);-) ogólnie powiedziałam jej że po szpitalu jej gonić nie bedziemy;-) a tak poważnie to nastawiam ją tak pomalutku:-(:-(:-(zeby się nie bała:zawstydzona/y:

choć na pewno się boi i bedzie płakac ale nie ma sie co dziwic..bo to badanie jest okropne, z cewnikowaniem, potem przez cewnik podają kontrast i trzeba się zesikać na stół:-(:-(:-(:-(a oni patrzą jak to tam spływa przez narządy:-(i gdzie jest ubytek w moczowodzie:-(

pewnie cos w tym jest ale mniej wkłuć i Agasiowa mówila ze po skojarzonych to jeszcze nikt np goraczki nie mial a po zwyklych goraczkuja dzieci..
zreszta Euvax B jest państwowa i proszę długo nie trzeba czekac na afere a darmowa i tania dla przychodni..kolejna darmowa to ta MMR, bomba:baffled:
no o tej to też same rewelacje słyszałam będziesz szczepiła nią?:baffled:
kurcze strasznie się obawiam tej histerii;-);-) ogólnie powiedziałam jej że po szpitalu jej gonić nie bedziemy;-) a tak poważnie to nastawiam ją tak pomalutku:-(:-(:-(zeby się nie bała:zawstydzona/y:
może jakies kropelki na uspokojenie jej dasz :sorry: i na pewno coś w nagrodę po wszystkim :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry