reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

przyznam że nie mam pojęcia ale pewnie 6-7 kg. w następnym tyg idziemy na szczepienie więc jeśli dzisiaj się nie dowiem to będziemy wiedzieli w czwartek. Ale ubrania nosi już w rozmiarze 68 czasem 74 i poampersy ma 4.
no właśnie tak misię wydawało że sporo ;-) bo bardzo dobrze wygląda :tak:
hej dziewczyny, ja też z okolic Tarnowa, miło z kimś pogadać i poznać nowych ludzi pozdrowionka
witam nową mamusię :-)

reklama
a ja jeszcze nie jadłam w tym roku :baffled:
ja z parkowego też odpadam bo w czwartek maja mam już wyjeżdża i jutro na cały dzień do niej jadę :tak:

hej!

Dziękujemy za życzenia:-)

My wczasy rezerwowaliśy w lutym:shocked2: i już nie było wyboru co do pokoi. Zapłaciliśmy zaliczkę i lepiej żeby nic nam nie wypadło:sorry2:

danabardzo atrakcyjnie to miejsce wygląda:-) ja bym pojechała:tak:

mrówato wolicie nie jechać niż jechać sami? możw jacyś inni znajomi;-)

karolaco się stało Dawidowi, że ma szynę?

betito taki mały sklep koło księgarni/apteki?

Witam Editwil:-)

ale pogoda boska :oo::evil:
gdzie wy się podziewacie ???
ja sie senna zrobiłam to stawiam kawusię
images

hejka
edtiwil witaj :-)
dziewczyny - fajne te miejsca wakacyjne
może zróbmy wątek ze sprawdzonymi miejscami - coś na styl przepisów
to na pewno nie jednej z nas pomoże :tak: co Wy na to?
nawet na taki wyjazd weekendowy
agatax biedroneczki są w kropeczki
super, że Amelka grzecznie maszeruje do przedszkola
Regina tez dostała wierszyk z akademii malucha bo będzie występ na zakończenie roku
od wczoraj się uczymy :baffled::baffled::baffled:
kasia może akurat trafisz w jakieś fajne miejsce :-)
nie poddawaj się :cool2:
anita to u Ciebie musi być błysk na maxa :-D:-D:-D
nikia na pewno nie są zdrowe...ale czasem ciężko się oprzeć
one nawet pachną jak truskawki :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry