reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hej
Kasiu bedziesz meic pieknie na balkonie:tak:
Lenka zdrówka dla Julci :tak:

za niedługo przyejzdza do nas kolezanka z 6 miesieczna córeczka w odwiedziny:-)
wiec zmykam;-)

reklama
hej :-)
widzę, że się kwiatkowo zrobiło :-)
Kasiudove ale zdjęcia to Twojego balkonu powinny być! ;-) Pokaż co Ci wyszło z tego sadzenia :tak:
Anita fajnie masz z tym ogródkiem :tak: A rybek jak mąż nałowi to na grila - pycha :tak:
Massiek tez miałam nadzieję na ładny weekend, ale dziś w pogodzie mówili w so i ndz do 20st :wściekła/y::szok: Mam nadzieję, że im sie nie sprawdzi!
Karola super to auto! Matuś napewno będzie zachwycony :-) Super zdjęcia chłopców :-)
Lena buziaczek dla Julci i niech juz choróbska ja nie męczą!
Agunia ale śniadanko mniam:-) aż się głodna zrobiłam ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!!!

Ja już na nogach:happy::happy:wstałam 6.22:szok::szok: bo Doma na wycieczkę pojechała;-);-);-)i odprowadzałam ja:tak::-)

sniadanie_1.jpg

Agunia to tylko pozazdrościć. Ja obudziłam się pierwszy raz o 4. do Dominika (SZOK!!!!! :-) ) ale potem nie mogłam usnąć do 4:40. O 5. Matuś już się obudził i było po spaniu :-(

Dominik ma spodnie dresowe w rozmiarze 68. Jakiś czas temu komuś się walnęło i założył je Matusiowi jako rybaczki. Na Matusia były oki. Dzisiaj założyłam je Dominikowi i na długość są oki ale w pasie ledwo się w nie zmieścił :-)

Karola to normalne - z Kubą było tak samo. Miałam jedne takie spodnie, które najpierw nosił jako długie a potem jako rybaczki ;-) I w pasie były cały czas ok ;-)
Beatta byliśmy na tym święcie gulaszu w zeszłym roku, nawet fajnie było :tak:Fajny awatarek :)
Ilaria czestuję sie kawką - w realu też sobie zrobiłam ;-)

Dominik ma spodnie dresowe w rozmiarze 68. Jakiś czas temu komuś się walnęło i założył je Matusiowi jako rybaczki. Na Matusia były oki. Dzisiaj założyłam je Dominikowi i na długość są oki ale w pasie ledwo się w nie zmieścił :-)
:-)nawet na zdjęciach widać że Dominik niedługo brata przerośnie

Karola to normalne - z Kubą było tak samo. Miałam jedne takie spodnie, które najpierw nosił jako długie a potem jako rybaczki ;-) I w pasie były cały czas ok ;-)
Beatta byliśmy na tym święcie gulaszu w zeszłym roku, nawet fajnie było :tak:Fajny awatarek :)
Ilaria czestuję sie kawką - w realu też sobie zrobiłam ;-)
no właśnie szukałam towarzystwa do kawy:-)

reklama
Do góry