reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Dla kogo ta szyna i orteza?
Bo już się pogubiłam w tym.:confused:

W zeszły poniedziałek Dawid zeskoczył sobie z wys 80 cm i skręcił nogę w stawie skokowym. Lekarz na SORze dał mu wtedy chorobowe na 3 dni i kazał leżeć a w środę przyjść do kontroli. W środę pojechaliśmy do przychodni ortopedycznej do NS (było jeszcze gorzej niż zwykle) i wsadzili mu nogę w szynę do końca miesiąca. 29 maja mamy zgłosić się na kontrolę.

reklama
Witam :-)

Beatta a gdzie byłaś jak cię nie było? :-D Jak Oskarek?
Ania a nie lepiej wystawić na allegro? :-)
Agatax też bym chciała takiego wujka ;-)

Dobre z ta rybą :-D Ja mam na dziś łososia :-D w zamrażalniku :tak::-D

Beatta witaj z powrotem:-) co tam u was? jak szkoła?
Editwil to sie maz popisal;-):-D
Anita mój dzis wstał o 7,30:tak:
Anneczka ja oststnio cos tez fatalnie sie czuje moje samopoczucie jest do....:-p:no:
Agata czeresnie mhmmmm pychota:tak:

dziewczyny i jak wam ciasta wyszły? nie było zakalów;-):-p

no popisał bo tydzień wcześniej oznajmiłam, że jeszcze raz a przyjedzie bez ryby to go więcej nie puszczę, wiec chcąc nie chcąc musiał mi tą rybkę przywieść... a faceci owszem maja zdrowie do takich wypadów, mój cały tydzień w pracy, a w niedzielę chce mu się wstać o 4 żeby na ryby jechać...

reklama
Do góry