reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Helloł przy kawce :-)

Lena dużo zdrówka dla Julci :tak: Miłego pobytu :tak:

Karolcia niezła fura :szok:;-)

Beatta dobrze że Oski już ok :-)

Byłam na burku - truskawki tanieją 6-7 PLN, natomiast cena czereśni ścieła mnie z nóg :szok::szok::szok: 26 PLN :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobra spadam odgruzowywać mieszkanie i kwiatki sadzić :-)

Dzień dobry.

kasiadove Może i lepiej z allegro, ale wiesz znajomi mają znajomych i tak wiadomość krąży - z wystawianiem na allegro jest trochę zabawy.

karolcia-83 Niezła fura.

nikia No nic, trudno.

lenka28 Zdrówka dla mojej synowej. I powodzenia dla T.

agataxk Mhm, wisienki. :tak:

Lenka duzo zdróweczka dla Julci , ale Wam zazdroszcze tych morskich klimatów , jeszcze pogoda taka cudna :-)

Kasia no troche przesadzili z tymi czeresniami :szok: a u mojego sasiada juz sie czeresienki zaczynaja czerwienic , ma te majowe wczesne . U nas tez czeresnia pieknie obrodziła ale narazie jeszcze same zieleniuchy ;-)

hej!

anitaale u Was sielanka, rybki, woda:-)

kasiadoveco za kwiatuszki sadzisz?
u mnie już burza kwiatów dookoła:cool2:

karolaale bryka:szok:
Gdybyś chciała z Matusiem się wybrać to 30 maja mamy wycieczkę z YAMAHY do Pilzna, każdy jedzie autem więc możesz wrócić szybciej do Dominika;-)

a jak;-) zazdroszczę kwiatków:tak: ja czekam az zakwitna lub urosna bo niektore dopiero siałam wiec co wyjdzie to jeszcze nie wiem:-) ale naajwazniejssze ze chwastów coraz mniej

a tak przy okazji to jakie kwiatki polecacie do ogrodu? tzn ktore długo kwitna?:-)

jako forumowy ogrodnik muszę się poudzielać:-D

a chcesz rabatowe? wieloletnie? jednoroczne?

no to moim zdaniem...

jeśli to ma być typowa rabata z jedno i wieloletnimi kwiatami (nie bylinami czy krzewami) to posadziłabym na pewno sasankę, prymulę, tulipany, żonkile - te kwiaty będą pierwsze i oko pocieszą wczesną wiosną:-)
...później kwitnąłby żagwin, smagliczka górska, lawenda, jaskry, konwalie, akurat te co podałam mają kolory fioletowy - żółty - niebieski - żółty - biały więc kolorowo:-)

dla stonowania starce - popielate liście, można ożywić ziołami wszelkimi: oregano, tymianek, ładnie wygląda, szałwia ozdobna jest ładna, zielono czerwona
mnóstwo jest tych roślin...

jeśli taki powiedzmy zagajnik z korą to ja sadziłam: wrzośce, tawułę, skalnicę, różaneczniki mogą być w cieniu

jeśli skalniak to wiadomo

a jeśli doniczkowe to osobna, długa bajka:-)

reklama
Do góry