reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

dzień dobry
pogoda fajna - wszystko ładnie schnie :-D
beti pyszna kawka, w sam raz na miły początek dnia
to dzisiaj masz wolne? ;-)
mrowa jak tam siniak? tyle dmuchających :cool2:
nie zaczęłam jeszcze pakować...ale lista już zrobiona (żeby o niczym nie zapomnieć)
właśnie zawiozłam autko do przeglądu przed podróżą ;-)
po drodze małe zakupy i zabieram się za...sama nie wiem co :confused:

miłego dnia dla wszystkich!

reklama
Hej wszystkim :-)

no no pogoda się wyklarowała :tak:

ja już spakowana jeszcze parę drobiazgów dołożyć i ok 11/12 wyjeżdżamy :-D

Beti super kawka :tak:

Agawa trzymam kciuki już od dzisiaj bo nie wiem czy uda mi się w poniedziałek wskoczyć na forum :tak: także
k070.gif
na szczęście :tak:

Crunch to udanego wypoczynku i superanckiej pogody Wam życzę :tak:

to ja się żegnam
g045.gif
:-D

Crunch w pracy jestem a te okna to po południu. Fajnie macie z tymi wyjazdami :tak: My korzystamy weekendowo, bo na więcej nie ma co liczyc narazie... W niedzielę chyba na Wierchomlę sie przejedziemy :-) Chociaż Kuba mówi, że nie chce na górę tylko "na dół i się opalać" :-D:-)

crunch udanego pakowania :tak:
aneczka nie dziękuję ;-) baw się dobrze :-)
beti to nad jakąś wodę wyskoczcie jak pogoda dopisze :-)

a ja już się biorę naprawdę za naukę :tak: wyłączam kompa bo mnie jakaś magiczna siła o niego przyciąga :-D:-D:-D

Hejka!!!!

Beti ale pyszna kawacia:tak::tak::tak::-D
Edytka ja też zawsze robię listę przy pakowaniu:happy2::happy2::happy2:
Anusia miłego wypadziku:tak::tak:napisz jakiegos ska;-);-)
Agawa milej nauki:-)

my spadamy do Łukanowic:cool2:obklejać Berlingo:tak::tak:

Crunch głodnemu chleb na mysli;-):-D juz nie boli ale za to sliweczka jak talala:baffled:
Beti wreszcie skończyli ocieplac:-) gorzej teraz bo tzeba sprztac:dry: a Kasia jest u ciebie?
Anneczka udanego wypoczynku!!! mój mnie ostatnio molestuje zebysmy gdzies wybyli ale narazie niewiemy gdzie:sorry2::-p

Beti wreszcie skończyli ocieplac:-) gorzej teraz bo tzeba sprztac:dry: a Kasia jest u ciebie?
W sumie dużo sprzatania nie ma bo tylko balkon i okna umyć, ale i tak mi sie nie chce :zawstydzona/y::baffled:;-)A Kasi nie ma. Była jak K był chory jakieś 2 tyg temu.

Kasiudove ale z Ciebie śpioch! :-D Co będziesz dziś porabiać?

reklama
Witam.

Anneczka bawcie się dobrze i wypocznijcie :-)
Beti u mojej cioci jak ocieplali to potem wymyli okna i balkony.
Kasia ja proponuję morze. Jeśli tylko pogoda dopisze to jest super.
Edytka lista dobra rzecz. Ja jak wyjeżdżam na wakacje to też robię.

A u nas dzisiaj istny sajgon. Dawid drugi tydzień ciągnie nocki tyle że w zeszłym tygodniu spokojnie spał sobie do 15. a teraz są dzieci. Czeka rano aż Daria wstanie (ostatnio o 9.) i wtedy kładzie się spać. Wczoraj wszystko jakoś poszło ale dzisiaj ... chodzi i płacze że spać nie może bo on krzyczą. Na zewnątrz straszny wiatr więc posiedzieli jakieś 40 min i do domu chcieli. Matuś też śpiący położył się do wózka i usnął. Łóżko jego jest zajęte bo Dawid z Dominikiem tam śpią.

Do góry