Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie dziś zaliczyłam półmetekMini drżepoodzenia!!! a ile juz jazd zaliczyłas?
także muszę to oblać 

To gdzie i o której się spotykamy? I kto w końcu będzie, bo nie chciałabym żeby się okazało że sama dotrę.

Agunia no tak trochę późno ale mogę tylko tak albo o 8 ranoMini póżno masz te jazdya ilejuż przejeździłas
![]()
w zależności jak mój mąż pracuje . Ale przynajmniej nie ma takiego ruchu na drogach i się nie stresuje tak bardzo 
Nikia 100 lat i wszystkiego co najlepsze!!
![]()

Średnia wieku 50 lat (moje dzieci zaniżają
)zapraszam do galerii :-)Crunch - wróciłaś :-) czekam na reportaż i zdjęcia
Wczorajsza dyskusja - bez komentarza
mini ja nie słyszałam ale może faktycznie fajnie tam
Właśnie dziś zaliczyłam półmetektakże muszę to oblać
Dziewczyny a słyszałyście o piwnicy tarnowskiej ? Jakaś nowa knajpa zaraz obok Oskara . Podobno całkiem tam fajne.... i mają ogródek
Agunia no tak trochę późno ale mogę tylko tak albo o 8 ranow zależności jak mój mąż pracuje . Ale przynajmniej nie ma takiego ruchu na drogach i się nie stresuje tak bardzo
No to idę sprzątać to mieszkanie :--
-
-
-
-
-(

niezła średnia wiekuKupiłam dzisiaj Matusiowi nowy fotelik a jego stary póki co schowałam. Nie bardzo miał ochotę na zmiany i nawet do domu wracał w starym mimo że oba były zamontowane. Tak się biedaczek zestresował że padł po 12. chociaż wstał przed 8.
A u nas jutro niespodziewana dla mnie impreza. Mają przyjść ciotki z wujkami i Aneta z Darią i będzie wielki grillŚrednia wieku 50 lat (moje dzieci zaniżają
)