reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Węgielek no to się pospieszył Twój mąż. Ja o studiach jeszcze nie myślę, na razie podstawówka i żłobek mi wystarczy i dostarcza wielu wrażeń, niekoniecznie pozytytwnych.

Rojku jak się czujesz w ciąży? Pewnie brzusio już spory.
ANia z tego co wiem, to czuje się super. Ja wtedy też czułam się tak dobrze, że z radości ścierając kurze spadłam ze stołka i do szpitala trafiłam no ale skończyło się na strachu i bolącym tyłku:)

Hej!
Jestem z malopolski ale okolice Nowego Sacza. Moj brat mieszka pod Tarnowem w Koszycach.
Ale nie o tym. Widze ze piszecie o Roztoce, slyszalam o tym szpitalu i choc ode mnie to godzina drogi to jestem go ciekawa dlatego Rojku jesli tam bedziesz prosze o relacje. Co prawda maz sie smieje ze czwarte to tak szybko bedzie ze mu w domu urodze ale ja jakos w to nie wierze bo zaden porod u mnie szybki nie byl. A po drugie chce wiedziec co i jak.

Pozdrawiam :-)

Widzę że wszystkie maluchy chore Mój Kamil już wyzdrowiał :)
No Ania Z Ewką się nie da źle żyć :D
30 tydzień... wow jeszcze tylko 10 i będziemy miała kolejną księżniczkę :D

reklama
czesc dziewczyny faktycznie Ania juz 30tydzien kurcze u kogos to leci pamietam jak mi sie te ostatnie tyg ciągnęły tym bardziej ze lezalam
a poza tym co tam u was pewnie kazda korzysta z ostatkow pogody bo jesien niestety tuz tuz

Do góry