reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Techniczny czyli nowe wątki, pytania, propozycje

reklama
To jest dobry pomysł, bo przecież to forum nie musi umrzeć w momencie, gdy się wszystkie rozdwoimy. Wręcz nie powinno :-)

Co do wagi zgadzam się z Celinką - wątek "nasza waga" po prostu będzie opisywał najpierw wjazd pod górkę, a potem zjazd z górki :-)

O kg, dietach itd moze byc wątek "nasza waga". Najwyzej zmienimy troche tytul, a reszta zostanie ;-)

Bardzo dobry pomysł!

Wątek o pielęgnacji też się przyda.

Z moich sugestii (i doświadczeń z innego forum rówieśniczego) wydaje mi się, że najlepiej byłoby też rozdzielić wątek o karmieniu piersią od wątku o karmieniu butelką.
Niektórzy podchodzą do tematu bardzo ambicjonalnie i może dochodzić do kłótni... a mając dwa osobne wątki osoby którym nie udało się karmić naturalnie z jakiegoś powodu, nie będą musiały czytać o problemach czy sukcesach innych mam w tym temacie.

Z moich sugestii (i doświadczeń z innego forum rówieśniczego) wydaje mi się, że najlepiej byłoby też rozdzielić wątek o karmieniu piersią od wątku o karmieniu butelką.
Ale może to za jakiś czas, bo pewnie na początku wszystkie będziemy gdzieś pomiędzy, bo będziemy walczyły o karmienie naturalne? Zresztą, z tego co do tej pory mówiłyśmy, to chyba nie ma jakiś ortodoksów akurat wśród styczniówek (chyba, że się okażą w praktyce ;-)).

I nie umrze, przeniosą nas tylko do "dzieciaczków" ;-):-D
Miałam na myśli "umrze śmiercią naturalną" z powodu braku aktywnych forumowiczek :-)

bardzo dobre pomysły :-)
1. jestem ''za'' pielęgnacyjnym;
2. "za" rozdzieleniem butelki od cyca;
3. "za" o spadaniu z wagi do wątku o wadze, bez tworzenia nowego wątku o dietach;

reklama
Do góry