reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Techniczny czyli nowe wątki, pytania, propozycje

reklama
Pomysły super- jestem za....
może z czasem przydałby sie też wątek o dolegliwościach naszych bobasków (oby ich było jak najmniej) tak żeby szybko odszukać np. sprawdzone sposoby na kolkę (już któraś z "rozpakowanych" pisała o jakimś sposobie??? Tak samo wątek badzania, normy.... mogą zostać przekształcone na badania i normy naszych pociech???

dziewczyny- pisałam na wątku o ćwiczeniach w ciąży i piszę też tutaj- co sądzicie o kontynuacji/rozszerzeniu tego wątku o ćwiczenia poporodowe i te które można wykonywać z maluszkiem?:-)

mam propozycję .... wątek dotyczący zabaw ogólnie pojętych.... stymulowania rozwoju naszych dzieciaków.... Co robić z naszymi pociechami, ewentualnie kupić, co przeczytać, żeby inteligentne bestie były.

...a moze dodatmy " osiągnięcia naszych maleństw"
będziemy tam wpisywać pierwsze uśmiechy, kontrolowane przekręcenia się na boczki, wodzenie wzrokiem, itd

Ja jestem za Anik :tak::tak::tak: co do wątku dot. pierwszych uśmiechów i postępów naszych dzieci :tak::-D:rofl2:. Możnaby to jakoś ładnie zatytułować np. "pierwszy uśmiech, pierwszy kroczek..., czyli o postępach naszych dzieci", albo "od kopniaczka do pierwszego kroczka, czyli co potrafią nasze maluchy".

No i chciałabym założyć wątek: "waga i wzrost styczniowych maluszków", czy to dobry pomysł, bo jak tak, to zakładam... Co Wy na to??:blink::happy:

Mnie się podobają oba pomysły Melody i Anik. Myślę, że oba wątki są do siebie podobne i można by było je połączyć tworząc wątek mniej więcej o nazwie ''stymulacja rozwoju i osiągnięcia naszych pociech'' coś w tym stylu. Oczywiście to Wasz pomysł dziewczyny i Wy dobierzcie tytuł. Tak czy inaczej mnie się podoba

Pysia za Twoim pomysłam też obstaje:tak:

Pysia ja jestem "za" bo moja juz urosła i chętnie bym wpisała nową wagę i wzrost Karolki w takim watku hihihi - ZAKŁADAJ :tak::tak::-p:-p

reklama
Do góry