Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Mam nadzieję, że przynajmniej wiadomo o co mi chodziło w niej
.Kluliczku, dobry pomysł.Postaram się poszukac jakies odnosniki do norm w ciąży i powstawiac je potem w pierwszym poście (np normy w badaniu z obciążeniem glukozą).
dawno nikt tam nic nie pisał .... i zastanawiam sie czy wątek wyprawowy i torba do szpitala to nie coś podobnego..? na pierwszej stronie można by taką listę utworzyć - biorąc pod uwagę te listy, które już są stworzone i z nich zrobić taką jedną wspólną - ewentualnie można by ją jakoś poprawiać potem ;-) ja wiem, takie czystki bym zrobiła, ale ja tak lubię i łatwiej jest coś znaleźć - wg mnie oczywiście ;-) ale niech sie inne dziewczęta wypowiedzą
jak do tej pory - wprowadzone zmiany bardzo mi pasują 
Już mamy :-)Czyli Celinka do zamknietego i Melulu do otwartego watku ;-)

Udało mi się właśnie opracować metodę zakładania postów tytułowych z datą wcześniejszą niż wszystkie inne (to, o co powyżej pytałam Kluliczka). Więc zaraz przeniosę pozostałe (najstarsze) posty prawne ze stycznia.