reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Agutek te najbardziej naturalnie wyglądające włosy są takie właśnie dzięki 1000 różnych zabiegów ::) Nie wyobrażam sobie rozczesywania moich bez odżywki - nie mówiąc już o suszeniu... Idę jutro po ten specyfik - skoro tak chwalicie :)

reklama
hmm..to może i ja zapodam takową ;D oj moje włosy to są straszne- cienkie, delikatne i w ogóle nie chcą się układać, dlatego noszę przeważnie krótkie fryzurki takie max za uszy.. :)

skrócilam wlosy o dobre 20 cm :) :) i postopniowalam. dla mnie bardzo sie podoba i jest o wiele wygodniej niz z takimi długimi. i tak teraz jeszcze siegaj ponizej połowy pleców. mój mąż niepocieszony;/

Rusałko dzięki za nazwę na pewno zakupię, ja po rozjaśnieniu to chodzę po domu i zbieram włosy zastanawiam się że przy takiej ilości wypadniętych mam jeszcze w co grzebień włożyć - koszmar.

No to widze, ze wszystkie mamy z tym problem.
Skoro tyle kobitek dookola zachwala ta odzywke to chyba musi byc dobra ;)

A, wlasnie mi sie przypomnialo.
Odzywka nie ma jakiegos superowego zapachu niestety. Moj maz jak ja powachal to stwierdzil, ze smierdzi jak kible w polskich pociagach ;D ;D

Oj chyba przesadził, albo rzeczywiscie trafil na pachnące kible..??Ja zawsze czuje wstrętny odór lizolu z tych kibli..a zapach odżywki mnie sie podoba..może nie rewelacja, ale dosć przyjemny. Moze Ty Agutek kupiłas przeterminowaną??:)skoro tak smierdzi..i była tańsza??:)...Sprawdz lepiej:)!

Hihi ;D
Nie, no zapach nie jest tragiczny jakoś, ale rzeczywiscie jak mi powiedzial o swoim spostrzezeniu to sobie przypomnialam, ze rzeczywiscie tak pachna.
Zle napisalam, nie chodzi tak o same kibelki, ale o te kostki co tam wkladaja w PKP ;D ;D ;D
A ze ostatnio bardzo czesto podrozuje pociagami to mam "przyjemnosc" dosc czesta skorzystac rowniez z tych uslug PKP ;)

a to może to mydełko..hmm..nie wiem..bardzo dawno nie jechałam pociągiem...jak sięgam pamięcią w tym roku to raz tylko..w maju.

reklama
Do góry