reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
gratuluję wszystkich wyniczków...
i również melduję się po wizycie u gina....

u nas wsszystko ok... zmienił się termin porodu na 13.11:happy: ale nadal jest dziewczynka:-D
waży 1,22kg.. więc trochę dużo bo równy miesiąc temu ważyła tylko 530g:tak:
szyjka macicy w normie czyli 4cm ,
ciśnienie mam 108/60 nie wiem czy to dobre...
a poza tym wszystko ok.... lekarz potwierdził poprzednią gin że dziecko się urodzi duże i ma długie nogi...:-) będzie lala hehehe
niestety nie będę miała już możliwości zobaczenia twarzyczki dzidzi:-(
bo pani doktor wyjechała i jest inny lekarz który nie robi usg w trójwymiarze:sorry2:
co jeszcze....hmmm...
aha... krew z nosa wg niego to tylko osłabienie, ból w plecach to się zdarza, wyymioty czasem kobiety mają, no więc.... czym się tu przejmować;-) heh...
a i moja waga w ciągu miesiąca wzrosła o 1 kg:tak:

Kam gratuluję dobrych wyników usg. 1,2 kg to rzeczywiście nieźle, a ty tylko 6 kg przytyłaś :)))) super. Ciekawa jestem ile moja dzidzia waży, hmmm jutro to sprawdzę :))))

tak na warszawskiej mam nadzieje ze bede miala szczescie i mnie przyjma ze bedzie ostry dyżur i nie wysla mnie do psk :baffled:
kasiu skarbie a twoj suwaczek to dobrze liczy??? bo do pierwszego listopada to twoche wiecej niz 30 dni...
oraz: ja nie ukrywam, że zamierzam zasponsorować sobie położną, więc i pewnie miejsce się znajdzie...

kasiu skarbie a twoj suwaczek to dobrze liczy??? bo do pierwszego listopada to twoche wiecej niz 30 dni...
oraz: ja nie ukrywam, że zamierzam zasponsorować sobie położną, więc i pewnie miejsce się znajdzie...

a u mnei na suwaczku pokazuje ktory tydzien i dzien ... dni nie ma a dokladnie dni zostało 66 ... ;]
lekarz mi powiedzial zebym do 34tc wytrwała i bedzie dobrze

a nie wiesz ile bierze położna na warszawskiej? bo tam chyba bedziesz rodzila tak ?

Ostatnia edycja:
Ka...m - cisnienie masz ok. A krew z nosa, to mi leci praktycznie codziennie, ale na szczesci tylko troszke i bez problemu sobie z tym radze. A to przez słabsze naczynia krwionośne, a w nosie sa wyjatkowo wrazliwe wiec dlatego moze leciec.

reklama
Do góry