Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratuluję córeczki!!! Torba chyba już spakowana? ;-) to możesz jeszcze ruszyć na sukienkowe zakupki :-)Byłam dziś na usg. Wszystko prawidłowe. Pipka też - w końcu dzidźka pokazała :-) Znaczy córcia będzieakurat jak zaczęłam się wszystkim chwalić że mam przeczucie i synio na pewno..... wazy 3100g. Głowa jej w końcu weszła do kanału
.
No i najlepsze - szyjka otwarta, rozwarcie na 1 palec. Gin mnie zbadał na tym łóżku do USGbo stwierdzil, że tydzień to ja nie poczekam na wizytę, i miałam wrażenie, że mi chyba lekki masaż szyjki strzelił. A potem kazał jechać do domu i torbę pakowac. Znaczy, że walczę o brąz
![]()

waży w tej chwili prawie 3600!
niestetyno jeszcze zobaczymy. Watpię czy zdążę w "bezpiecznym" okresieWOW Kilolek i Iza to widzę, że chyba zostawicie mnie same z cesarką :-)
Iza gratuluję córci !!!
a zapomniałabym - ponieważ mam rozwarcie, to gin przepisał mi jednak już teraz antybiotyk w związku z tym paciorkowcem, żeby nie dostało się do dzidzi zakażenie przez tę otwartą szyjke! I jakbym zaczęła rodzić, to kazał w szpitalu pokazac SMSa od niego jako wynik badania ;-)
i lekarz jakieś 3 tygodnie temu dał mi antybiotyk - Dalacin - krem dopochwowy - chociaż wątpię, że go wybiłam :-(. OBY! Antybiotyk dostałam także ze względu na szyjkę. We wtorek mam wizytę u lekarza i pobierze mi posiew. IzaBK napisz mi kochana czy dostałaś coś tylko dowcipnie czy też doustnie coś. Wiem, że lekarze czasami dają doustnie augmentin ale mój lekarz i drugi lekarz z Żelaznej absolutnie nie dali nic doustnie. Dali tylko domiejscowo. A jak u Ciebie?
. Mam już też odstawić fenoterol i spokojnie czekać na rozwoj wydarzeń. Łozysko powoli zaczyna sie starzeć (gin mówił cos o naciekać soli wapiennych
) ale na tym etapie ciązy to oczywiście norma, ilość wod plodowych idealnie w normie, ciśnienie modelowe, słowem wszystko SUPER !!!