Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mocno trzymamy kciuki aby maluszek byl zdrowiutenki!!!wczoraj przyslali mi wyniki ze szpitala - NIE MAM CUKRZYCY, a za chwilke jade na USG, wiec prosze o kciukanie za maluszka

wczoraj przyslali mi wyniki ze szpitala - NIE MAM CUKRZYCY, a za chwilke jade na USG, wiec prosze o kciukanie za maluszka

jest to różnica prawie miesiąca ... a może jest już taki duży i gotowy
W Poznaniu, jak jest inwazja rodzących, to rodzą nawet na wózkach na korytarzachtak w razie czego i ja czekam na korytarzu, a co!!! nie zabronią mi)))
dobrze natalunia ze zmienilas lekarza przynajmniej spokojna jestes i dostalas jakies leki na opuchlizne jak mowisz a nie jabłkaa lekarz nic nie mowil jak widzial cie w poczekalni do innego lekarza?
albo ta baba ze do niej poszlas?
![]()
a ja sie przerazilam rozmawialam z kolezanka i jej córka miala 33 cm jak sie urodzila i siostry syn teza u mnie tydzien temu 34 było to ciekawe ile bedzie miało przy porodzie... chyba nie obejdzie sie bez nacinania
![]()
tak w razie czego i ja czekam na korytarzu, a co!!! nie zabronią mi)))
a ty w którym szpitalu chcesz rodzić?
apropo Madalińskiego u mnie w rodzinie są złe sytuacje związane z ich porodówką więc tam się nie wybieram
bylam tam po poronieniu i dobrze wspominam wszystkich..Kasiiula, rozmawiałam z dziewczynami w szkole rodzenia, z tymi które rodziły. Mówiły, że nacięcie krocza nie jest straszne. Goi się normalnie, i zależy od Twojego nastawienia. niektóre czuły dyskomfort przez jakiś tydzien, a niektóre w ogóle. Zależy od kobiety. Ale lepiej żeby nacięły niż żeby pękło... To powie każdy lekarz...
a blizna po nacięciu boli mnie do teraz a to już dwa lata :-(