reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

A ja dzisiaj byłam w szpitalu na standardowej wizycie. Wierzcie mi, normalnie mnie wkurzają te wizyty - tylko strata czasu - za każdym razem to samo - ciśnienie, mocz i macanie brzucha. Na tym koniec. :crazy:
Podobno wszystko OK (cokolwiek to oznacza) i główka nisko ale nie w kanale.
To tyle jesli chodzi o informacje... wyczerpujące prawda...? :confused:
ja idę w środę... i pewnie dowiem się tego samego...
a ciekawi mnie jak oni tu rozwarcie spawdzają i liczą...:-D

reklama
nie, nigdy:no:bolą mnie nogi, nerki, czasem plecy ale brzuch nie.
Mnie czasem krzyz przy @ bolal...Ale brzuch i pachwiny najmocniej:-(
A jak rodzilas synka to mialas bole brzucha czy bole krzyzowe?
Bo ja mialam wlasnie ble brzucha jak przy @ (cale czczescie)tylko coraz silniejsze...mam nadzieje ze i teraz takie bede miec...

Mnie czasem krzyz przy @ bolal...Ale brzuch i pachwiny najmocniej:-(
A jak rodzilas synka to mialas bole brzucha czy bole krzyzowe?
Bo ja mialam wlasnie ble brzucha jak przy @ (cale czczescie)tylko coraz silniejsze...mam nadzieje ze i teraz takie bede miec...
bóle brzucha miałam, takie od góry że przy kazdym musiałąm się wyprostować tzn cały kręgosłup w lini prostej, nie mogłam siedzieć. Ale to były skurcze po oksytocynie a one ponoć są zupełnie inne niż te "naturalne"

Ja ostatnio dość często miewam bóle jak na miesiączkę.. Czyli brzuch + ból kręgosłupa lędźwiowego..
Mi chyba szyjka się nie rozwiera.. Ale jeżeli nie, to jak możliwe jest, że lekarz dotknął główki dziecka?? Otworzył sobie na chwilę??;-) Żadnego plamienia po tym badaniu nie miałam??

Ja ostatnio dość często miewam bóle jak na miesiączkę.. Czyli brzuch + ból kręgosłupa lędźwiowego..
Mi chyba szyjka się nie rozwiera.. Ale jeżeli nie, to jak możliwe jest, że lekarz dotknął główki dziecka?? Otworzył sobie na chwilę??;-) Żadnego plamienia po tym badaniu nie miałam??
no własnie, jak to jest???
Mnie lekarz po badaniu tez powiedział. główka w dole :)))

reklama
Stwierdzić, czy maluch ma główkę w dole można chyba bez badania gin. Tylko brzuch macając, chociaż mogę się mylić.. Mój lekarz zrobił mi badanie "okołoporodowe", tak to chyba nazwał i dotknął dzieciaczka "od spodu":tak: Bolało ciut..

Do góry