reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Witaj z powrotem w Poznaniu :-DKaśka, masz już upatrzonego lekarza?

:-) idę do dr. Izabeli Danieluk na Szewską
przyjmuje raz w tygodniu w przychodni oprócz tego przyjmuje prywatnie
zależy mi na takim lekarzu
np żebym mogła w razie problemu podskoczyć prywatnie
no i mam nadzieję że będzie w końcu dobrze i pani doktor mnie wysłucha i poradzi conieco
biorę leki na jelita i nie wiem czy będę mogła karmić przy zwiększonej dawce itd itd:-) oby w końcu ktoś mnie wysłuchał

reklama
:-) idę do dr. Izabeli Danieluk na Szewską
przyjmuje raz w tygodniu w przychodni oprócz tego przyjmuje prywatnie
zależy mi na takim lekarzu
np żebym mogła w razie problemu podskoczyć prywatnie
no i mam nadzieję że będzie w końcu dobrze i pani doktor mnie wysłucha i poradzi conieco
biorę leki na jelita i nie wiem czy będę mogła karmić przy zwiększonej dawce itd itd:-) oby w końcu ktoś mnie wysłuchał
Na znanylekarz.pl ma świetne opinie, więc mam nadzieję, że w końcu dobrze trafisz :)

hej dziewczyny!ja dzi bylam na tej obrzydliwej glukozie..ale to swinstwo ble:-(mialam robione badanie z 50g i takie mam wyniki:
-na czczo 82mg/dl
-po godz 125mg/dl
-po 2godz 104mg/dl

i nie wiem czy to dobry wynik czy mam sie juz martwic??dziewczyny pomozcie i powiedzcie to to znaczuy!!
powinnaś mieć przedział na wyniku badań. Bo różnie to jest w różnych labolatoriach.
Wiem że po obciążeniu 50 g górna granica to 140 więc ty powinnaś mieć ok :))

powinnaś mieć przedział na wyniku badań. Bo różnie to jest w różnych labolatoriach.
Wiem że po obciążeniu 50 g górna granica to 140 więc ty powinnaś mieć ok :))

wlasnie nie mam zadnych norm bo to bylo recznie pisane badanie przez pielegniarke...dlatego zastanawiam sie czy wynik jest ok??

reklama
Jesteśmy :)

Mamy 1/2kg żywej wagi, zdrowe serce, wątrobę, obie nerki, ładne przepływy, dużo wody (15cm) i nadal jesteśmy dziewczynką :)

A ja niestety mam cukrzycę ciążową (na razie niską) jutro idę na szkolenie, glukometr i paski kupione... miałam 145 cukru przy obciążeniu 75g.
Dobrze że to tylko 4 miesiące :) ja jestem ŁASUCH!

Do góry