reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Byłam dziś na usg. Wszystko prawidłowe. Pipka też - w końcu dzidźka pokazała :-) Znaczy córcia będzie :cool2: akurat jak zaczęłam się wszystkim chwalić że mam przeczucie i synio na pewno..... wazy 3100g. Głowa jej w końcu weszła do kanału :shocked2:.
No i najlepsze - szyjka otwarta, rozwarcie na 1 palec. Gin mnie zbadał na tym łóżku do USG :eek: bo stwierdzil, że tydzień to ja nie poczekam na wizytę, i miałam wrażenie, że mi chyba lekki masaż szyjki strzelił. A potem kazał jechać do domu i torbę pakowac. Znaczy, że walczę o brąz :-D

Byłam dziś na usg. Wszystko prawidłowe. Pipka też - w końcu dzidźka pokazała :-) Znaczy córcia będzie :cool2: akurat jak zaczęłam się wszystkim chwalić że mam przeczucie i synio na pewno..... wazy 3100g. Głowa jej w końcu weszła do kanału :shocked2:.
No i najlepsze - szyjka otwarta, rozwarcie na 1 palec. Gin mnie zbadał na tym łóżku do USG :eek: bo stwierdzil, że tydzień to ja nie poczekam na wizytę, i miałam wrażenie, że mi chyba lekki masaż szyjki strzelił. A potem kazał jechać do domu i torbę pakowac. Znaczy, że walczę o brąz :-D

o widzisz jak fajnie hehehe :) czyli idz pakuj torbe :)

Iza, a pochwaliłaś się panu doktorowi, że zdjęłaś z balkonu 8 skrzynek z pelargoniami :wściekła/y: Nie wygłupiaj się, wstrzymaj się jeszcze, po porodzie nie będziesz już tak często zaglądać na bb, a nam będzie smutno bez Ciebie :-(

Iza, a pochwaliłaś się panu doktorowi, że zdjęłaś z balkonu 8 skrzynek z pelargoniami :wściekła/y: Nie wygłupiaj się, wstrzymaj się jeszcze, po porodzie nie będziesz już tak często zaglądać na bb, a nam będzie smutno bez Ciebie :-(
To Ona je w końcu zdjęła:eek::szok::wściekła/y:???? Ja myślalam że na zamiarze cała akcja się zakończyła:szok::crazy::rofl2:!!!!

no pary z ust nie puściłam o tych pelargoniach :zawstydzona/y: ale będę zaglądać często:-) pisałam maile nawet jadąc samochodem i to nie stojąc w korku wcale, więc taki mały dzidziuś przy cycu mi nie przeszkodzi :cool2:

a zapomniałabym - ponieważ mam rozwarcie, to gin przepisał mi jednak już teraz antybiotyk w związku z tym paciorkowcem, żeby nie dostało się do dzidzi zakażenie przez tę otwartą szyjke! I jakbym zaczęła rodzić, to kazał w szpitalu pokazac SMSa od niego jako wynik badania ;-)

no pary z ust nie puściłam o tych pelargoniach :zawstydzona/y: ale będę zaglądać często:-) pisałam maile nawet jadąc samochodem i to nie stojąc w korku wcale, więc taki mały dzidziuś przy cycu mi nie przeszkodzi :cool2:

a zapomniałabym - ponieważ mam rozwarcie, to gin przepisał mi jednak już teraz antybiotyk w związku z tym paciorkowcem, żeby nie dostało się do dzidzi zakażenie przez tę otwartą szyjke! I jakbym zaczęła rodzić, to kazał w szpitalu pokazac SMSa od niego jako wynik badania ;-)

hehehe
no u nas zimy nie ma juz sniegu ani grama wiec moze pelargonie spowrotem na balkon ? to moze dzis na porodowke pojedziesz :) hehehe

hmmm:-) to trzymam kciuki mocno:):):) będzie ok!!!! i daj znać szybciutko co i jak. nie wiem jak te twoje wnuczki przeżyją jak im nowy wózek zabierzesz:-)

reklama

super ze plec w koncu poznalas:-)i tzn ze jednak corka sie prawidlowo ulozyla do porodu sn tak??

Do góry