reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Passingby-jak Ci zazdroszcze!!! Juz wszystko przygotowane i tylko akcja! I finisz! Pewnie te 8godzin to i tak za duzo dla Ciebie jak masz juz spore rozwarcie :))

jestem super contenta :))))))))) zapis KTG w normie, malutka zdrowiutenka, rozwarcie troszke wieksze, szyjki calkowicie nie ma, blony jak papierek :) glut wyszedl w calosci, szyjka tak miekka ze mnie nie bolalo badanie rozwarcia (w ogole nie czulam), surcze sa ale na 50. Polozna daje mi maks 7 dni z naciskiem na sobote - mam koniecznie sie zglosic do szpitala, zbadać rozwarcie :)))))))))))))) no chyba ze odejda wody lub zaczna sie bole - krzyzowe, ktore juz mam - stana sie bardzo mocne i moga byc nieregularne, lub zwykle - regularne co 8 minut.

Przewidywany czas porodu - do 8 godzin :))))))))))))))))))))))))

Jestem super zadowolona :)

Masz naprawdę świetnego lekarza... Rzadko kiedy lekarz przewiduje czas porodu itp. Dobrze trafiłaś :-) Ja każdego ranka wstaję i modlę się, żeby to było już dzisiaj. Ale przez kilka dni i nocy chodzi mi po głowie 10.11....

jestem super contenta :))))))))) zapis KTG w normie, malutka zdrowiutenka, rozwarcie troszke wieksze, szyjki calkowicie nie ma, blony jak papierek :) glut wyszedl w calosci, szyjka tak miekka ze mnie nie bolalo badanie rozwarcia (w ogole nie czulam), surcze sa ale na 50. Polozna daje mi maks 7 dni z naciskiem na sobote - mam koniecznie sie zglosic do szpitala, zbadać rozwarcie :)))))))))))))) no chyba ze odejda wody lub zaczna sie bole - krzyzowe, ktore juz mam - stana sie bardzo mocne i moga byc nieregularne, lub zwykle - regularne co 8 minut.
Przewidywany czas porodu - do 8 godzin :))))))))))))))))))))))))
Jestem super zadowolona :)

Passingby, szczęściara z Ciebie!!!:-):-)
Może i mi coś pozytywnego powiedzą na dzisiejszej wizycie:-D..Już nie mogę się doczekać tej 17.00:tak::tak:

Czesc dziewczyny, bylam dzis u ginekologa, oczywiscie spoznil sie godzine i ekspresowe badanie bez usg :wściekła/y: . Szyjka krotka tyle mi powiedzial, a jak zapytalam o porod to powiedzial ze moze sie zaczac w kazdej chwili- on nie jest w stanie tego okreslic. Wizyte mam za 2 tyg to bedzie 39tydz, dostalam skierowania na badania i troche sie niepokoje. A wiec morfologia, mocz to normalne ale dostalam tez na bilirub.całk , alat i aspat i nie wiem czy to normalne, rutynowe badania pod koniec ciazy czy cos sie dzieje a on mi niec nie mowi :wściekła/y: Jak to jest u was ??

Czesc dziewczyny, bylam dzis u ginekologa, oczywiscie spoznil sie godzine i ekspresowe badanie bez usg :wściekła/y: . Szyjka krotka tyle mi powiedzial, a jak zapytalam o porod to powiedzial ze moze sie zaczac w kazdej chwili- on nie jest w stanie tego okreslic. Wizyte mam za 2 tyg to bedzie 39tydz, dostalam skierowania na badania i troche sie niepokoje. A wiec morfologia, mocz to normalne ale dostalam tez na bilirub.całk , alat i aspat i nie wiem czy to normalne, rutynowe badania pod koniec ciazy czy cos sie dzieje a on mi niec nie mowi :wściekła/y: Jak to jest u was ??

ten alat to enzym watroby chyba i ja mialam na koniec te badanie a reszty nie

reklama
No i Passingby nie dotrzymała do soboty. Szczęściara, że tak jej poszło.. Po przeczytaniu relacji porodowej Anadrii zbladłam:szok::szok::szok: Ale widać, że różnie bywa.. Pocieszam się:)

Do góry