szczesliwa
Fanka BB :)
moja to jędza! w swieta troche mi struła krwi ale długo tam nie pojade....oj długo....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
) mieszkam od przeszło półtora roku, czyli od kiedy zaszłam w pierwszą ciążę.
:-)
Kuchnię mamy wspólną na dole, od poniedziałku do piątku ja gotuję obiadki a sobota i niedziela do tesciowej należy:-):-):-) o tyle mam dobrze, że ona jeszcze pracuje, więc do godziny 15 mam luz, a potem jak już wraca to ja z małym uciekam na górę i wolę jej unikać, we wszystko sie wtraca, chociaż mój mąż nie pozwala jej na to to ona i tak nosa wtyka, jest okropnie podła i uszczypliwa, toleruje tylko swojego starszego syna i jego żonę
jak ja to mówię syna i synową ma tylko jedną:-);-) dla nas jest okropnie popła, zawsze mi dogaduje, a tamtej to by w tyłek wlazła a znowu tamta synowa jest okropną damą i ma w nosie swoją tesciową:-);-)
Teściu mój natomiast jest dusza człowiek, i zawsze staje w mojej obronie:-);-):-) serce by mi swoje oddał jakby tylko mógł, a teściowa nie może tego przeżyć, a już jak mnie tesciu chwali, ze gotuję dobre obiadki, zupki itd, ze zawsze jest posprzątane:-);-) to tesciowa chce skrecić normalnie, no ale cóż ja moge na to poradzić, staram sie jak mogę, ale już też jak najszybciej chcemy się wyprowadzić do swojego domku bo idzie zwariować:-);-)Trzymajcie sie dziewczyny i nie dajcie sie teściowym:-);-)
:-):-)