Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nie pozwolisz sobie na wtrącanie to nie będzie si ę wtrącała.Witam!Jestem grudniowa mamusia. Tak czytam i czytam ale temat na czasie. Ja z moim chłopakiem mieszkamy razem od roku a znamy sie od trzech lat.....razem tzn plus "tesciowa" chociaz ja cały czas mówie do niej na pani...nie moge sobie jakoś wyobrazić że miałabym do niej mówić mamusiu....życie tak się ułozyło no cóż ja stosuje pełna ignorancję, czasami nie moge patrzeć na moja "teściowa" i wiecie ile bym dała zeby nie musieć jej oglądać....dużo dużo i jeszcze wiecej....w życiu nie spotkałam takiej kobiety tak leniwej i beszczelnej, że czasami odechciewa się żyć no i jak ja się w to wpakowałam??z miłości i tylko to mnie tu trzyma gdyby nie moje kochanie to omijałabym te okolice jak najdalej by można....niestety trzeba jakoś żyć i jestem pewna że moja dzidzia umili mi to życie tylko boje się że za dużo osób bedzie chcialo się wtrącąć w jej wychowanie a w szczególności kobieta z którą musze je dzielić![]()