Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahaa
Lilka piszesz o swojej mamie czy teściowej![]()
hahahaa
Lilka piszesz o swojej mamie czy teściowej![]()
mamie.....choc nie lubie tego okreslenia wzgledem niej![]()
my w rodzinie mowimy na nia Lucyfera![]()
![]()

Jeszcze potrafi ubliżyć mówi na mie maciora i że się skurwiłam![]()

No to faktycznie nieźle

Jakim trzeba byc czlowiekiem zeby tak mówic??????????Okropnosc
. Ja już przez moją teściową tyle łez wylałam i nerwów straciłam że szkoda gadać. To że zaszłam z jej synem w ciążę to nie jej problem, ona tego bachora nie będzie chować
... to było ponad 3 lata temu, a tu drugie w drodze i łe jak już musieliście to trzeba było przed latem a nie na jesień ale to nie jej problem
! ( sama ma dwóch z października rok po roku). W kwietniu tak się z nimi kłóciłam, że trafiłam do szpitala bo mi naczyńka popękały od podwyższonego ciśnienia. Mogła bym tak pisać bez końca, jaka to ona jest wspaniała ja głupia i muszę jej słuchać bo ona wychowała trójkę itp. Moja mała mówi na nią baba jaga
bo tak ją teść nauczył a ja nie pozwalam zapomnieć
. Teraz mam trochę luzu bo się do roboty wzięła i nie ma tyle czasu wolnego, ale ja i tak chodzę spięta żeby na nią nie wpaść, bo mieszkamy po sąsiedzku 

. Ale dziewczyny co nas nie zabiję to nas wzmocni i tego się trzymajmy!!!Powiedzmy ze moja jest spoko bo mieszkamy w odleglosci 2000km od siebie.
.Szczerze mowiac jak narazie jest spoko,mozna normalnie pogadac,chociaz nie wiadomo jakby bylo gdybysmy mieszkali obok siebie.Bedac na wakacjach u nas,troche mnie denerwowala,wiadomo jezeli chodzi o wychowanie dzieci to one wiedza najlepiej.