To masz szczęście!! Tylko pozazdrościć!! Ja o swojej nie napiszę, bo długo by było opowiadać.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic takiego nie powiedziałam ,każda mam intuicyjnie wychowuje swoje dziecko ,moja córka zaczęła chodzić jak miała 10 miesięcy ,a do chodzika ja wkładałam ,ledwie miesiąc wcześniej (syn miał 13miesięcy jak zaczął chodzić) wyraziłam swoje zdanie,bo uważam jak napisałam i jak uważaja wszyscy pediatrzy i już.ZRESZTĄ DOKŁADNIE NIE PAMIĘTAM,MOŻE WCZEŚNIEJ,NIE MA CO SIĘ ZŁOŚCIĆno to madziulanatasza twoje dzieci rozwijały się inaczej niż moja córcia. Nicole jest bardzo silnym dzieckiem mając 2 miesiące trzymała samodzielnie główkę,a mając 9 miesięcy i tydzień zaczęła chodzić. Także to indywidualna sprawa a rodzic wie najlepiej czy dziecko można wsadzić do chodzika czy też nie. Może i jesteśmy młodymi mamusiami,ale z pewnością nie głupimy...

ale ja na swoja tesciowa zlego slowa nie powiem jest naprawde wspaniala kobieta nigdy nie wchodzila z butami w nasze zycie nigdy nie krytykowala zebym robila cos nie tak wrecz przeciwnie we wszystkim mnie wspierala nigdy miedzy nami nie doszlo do zadnej sprzeczki nawet gdy mieszkalismy razem z tesciami pomagala i nie narzucala swojego zdania teraz mieszkamy sami i powiem wam ze tesciowej mi czasami brakuje trzymam za was kciuki ze poradzicie sobie jakos z waszymi tesciowymi pozdrawiam:-)Hej dziewczyny że się wtrące 6 miesiąc to zdecydowanie za szybko ,prędzej około 9 czy 10 zręsztą indywidualnie do dziecka ,ja moją dwójkę mniej więcej w tym wieku wsadziłam do chodzika i dzieci były zadowolone nowością ,a ja miałam chwilkę luzu ,choćby po to żeby spokojnie wstawić zupkę!!;-)