Aestima
Fanka BB :)
Fikusowo, ja na pewno zerwałabym kontakt, ale nie wiem czy jestem dobrym wzorem do naśladowania, kiepska ze mnie synowa szczerze mówiąc. Czy oni to mówili przy dzieciach???? Moim zdaniem Ty nie powinnaś nawet tego słuchać! Jak następny raz uderzą te tony to wyproś ich z domU!! Mój teść raz ośmielił się zasugerować, że anemia Mieszka to moja wina ( a wtedy miał 3 m-ce i karmiłam piersią żywiąc się eko warzywkami, pijąc sok z buraków w ilościach hurtowych...) i mnie i wnuka od tamtej pory praktycznie nie widuje. A jak widuje, od wielkiego dzwonu, to się pilnuje i waży słowa. Doskonale Cię rozumiem, że jesteś roztrzęsiona- jak najbardziej masz do tego prawo! Tulam :*

Jak moja Mama - bo to Ona ma skłonności do przeginania - się parę razy w taki czy inny sposób rozpędziła np. podniosła głos na mnie przy Młodej została wywalona za drzwi coby sobie przemyślała to i owo oraz gdy przez 2 tyg. nie dzwoniłam z prośbą o pomoc to dostała jasny komunikat, że albo się uspokoi albo sobie będzie mogła jedynie na zdjęcie Młodej popatrzeć....

Mi się przypomniała moja Mama która gdy zaszłam w ciąże kupiła mi parę albo i dwie majtek w rozmiarze L bo mi się napewno w ciąży przydadzą - oddałam bo i wtedy były to namioty dla mnie, zresztą cały czas w nieciążywych chodziłam, najlepiej z dłuższymi nogawkami o niższym stanie....
Jakie zajęcia i gdzie - przy wrócimy do wszelkich aktywności w pomieszczeniach pewnie na jesieni.
A mi się wydawało, że Twoi Rodzice w centrum Wawy mieszkają....