dlatego napisalam ze znakiem zapytania… No ale wiadomo, na forum zawsze trzeba sie do kogos przywalic o poranku.Ja nic nie widzę na tym teście. Jest jakiś rozmyty.
@Amaleta chyba tutaj nie ma czego gratulować bo skoro autorka pytania bierze tabletki anty to ciąża raczej nie była planowana.
reklama
a jesli przeczytasz ze zrozumieniem, to poprosilam w tym komenatrzu o foto. Autorka edytowala post i dodala zdjecie.Ja nic nie widzę na tym teście. Jest jakiś rozmyty.
@Amaleta chyba tutaj nie ma czego gratulować bo skoro autorka pytania bierze tabletki anty to ciąża raczej nie była planowana.
jasani
Fanka BB :)
Do nikogo się nie przywalam tylko czasami można pohamować swoje gratulacje bo najzwyczajniej w świecie ktoś może sobie tego nie życzyć skoro się zabezpiecza przed ciążą.dlatego napisalam ze znakiem zapytania… No ale wiadomo, na forum zawsze trzeba sie do kogos przywalic o poranku.![]()
Prośba o foto nie ma tutaj żadnego znaczenia.
A do autorki pytania. Opóźnienie tabletki jest spore i jest ryzyko ciąży, ale jeżeli tego 10.07 plamienie mogło oznaczać owulację to myślę,że jest małe ryzyko ciąży. Pod warunkiem,że nie było więcej stosunków bez zabezpieczenia. I na test też wydaje mi się jest za wcześnie.
frez.ja1987
Też uważam, że test wygląda dziwnie. Najlepiej idź na betę. Będziesz miała czarno na białym 

dziekuje za rade.Do nikogo się nie przywalam tylko czasami można pohamować swoje gratulacje bo najzwyczajniej w świecie ktoś może sobie tego nie życzyć skoro się zabezpiecza przed ciążą.
Prośba o foto nie ma tutaj żadnego znaczenia.
A do autorki pytania. Opóźnienie tabletki jest spore i jest ryzyko ciąży, ale jeżeli tego 10.07 plamienie mogło oznaczać owulację to myślę,że jest małe ryzyko ciąży. Pod warunkiem,że nie było więcej stosunków bez zabezpieczenia. I na test też wydaje mi się jest za wcześnie.
Moze zajmiesz sie soba?
jasani
Tak,jak najbardziej zajmę się sobą. Miłego dnia.dziekuje za rade.
Moze zajmiesz sie soba?
iz00lka
Spokojnie, myślę, że na tak wczesnym etapie Twoja praca aż tak bardzo nie zaszkodzi. Ja nie wiedząc, że jestem w ciąży rozładowałam dwie palety pustakówChyba poczekam jeszcze tydzień,chociaż przyznaję,że wolałbym wiedzieć,na czym stoję,w weekendy dorabiam na barze i sali a to jednak praca fizyczna,trochę się obawiam:/ wynik bety jest dostępny już na drugi dzien?![]()
reklama
reklama
Podziel się: