U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ten test musiał być wadliwy , mi gin kazał brać luteine bo tez miałam z tym problem ,zapytaj swojegoBeta wyszła <1.2 coś z oststnia faza cyklu ciałkiem żółtym mam.
Tutaj lepiej widać dzisiejszy test
wlasnie chyba to bedzie najlepsze wyjscieCzasem jest tak,najlepiej zrobić badanie krwi. Bo ja też miałam taką samo sytuacje
Hej, uzywalam testy tej firmy. Jak zrobilam je pare dni przed @ to wychodzily negatywne i nie bylo zadnego cienia. Ten sam test wyszedl pozytywny z wyrazna kreska dopiero jakis tydzien po spodziewanej @Tutaj lepiej widać dzisiejszy test
Zobacz załącznik 777132 Jestem 12 dni po owulacji robiłam dziś rano test . Wyszła druga bardzo słaba kreska czy taka słaba się liczy ? Czy raczej tak zawsze widać cień. Dziękuję za odpowiedz. Zdjęcie w załączniku Zobacz załącznik 777132
Dodam że 22.10 powinnam miec @ hmm I sie ociąga coś ale brzuszek pobolewa jak na @Zobacz załącznik 826960 tez mam dylemat slabo widac ale byla linia T silniejsza w pierwsze minuty po zrobieniu niz kreska kontrolna a gdy test wysechl calkiem zbladla dziwne I tez nie wiem jak do tego podejsc .ale u Ciebie Kochana ewidentnie jest fasolka malutka![]()
Tez ciążaDodam że 22.10 powinnam miec @ hmm I sie ociąga coś ale brzuszek pobolewa jak na @no czas pokaze nie nakrecam sie
![]()
Test jest zalany powtórzZobacz załącznik 826960 tez mam dylemat slabo widac ale byla linia T silniejsza w pierwsze minuty po zrobieniu niz kreska kontrolna a gdy test wysechl calkiem zbladla dziwne I tez nie wiem jak do tego podejsc .ale u Ciebie Kochana ewidentnie jest fasolka malutka![]()