Każdy innej firmy, robione dzisiaj rano , okres mam teoretycznie dostac jutroNa jakich testach ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każdy innej firmy, robione dzisiaj rano , okres mam teoretycznie dostac jutroNa jakich testach ?
Ale nie widać testów. Wstawiłaś zdjęcia?Każdy innej firmy, robione dzisiaj rano , okres mam teoretycznie dostac jutro
Ja widzę tylko cień drugiej kreski na pierwszym od lewej. Choć widać tam jakieś przebarwienia więc nie dokonać można stwierdzić tak że zdjec. No i pytanie po jakim czasie odczytywała wynikNie mogę wstawić jakiś błąd się pojawia![]()
Zrobilam dziś betę z krwi...A czy test z krwi będzie już wiarygodny ?
Jeśli dobrze przeczytałam to jesteś 11 dpo, także beta powinna być miarodajna o ile oczywiście owulacja na pewno była tego dnia, którego zakładasz że byłaZrobilam dziś betę z krwi...
Nie mogę wstawić jakiś błąd się pojawia![]()
te testy są zalaneNie mogę wstawić jakiś błąd się pojawia![]()
Mam nadziejęJeśli dobrze przeczytałam to jesteś 11 dpo, także beta powinna być miarodajna o ile oczywiście owulacja na pewno była tego dnia, którego zakładasz że była![]()