pietraczkaa
Fanka BB :)
Jakaś straszna ta lekarkaNie mam jeszcze ale szczerze wizyta była okropna liczyłam na to, że zrobi to usg przecież miała możliwość. Czekam cały czas na ten wynik ale nie ma dam znać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakaś straszna ta lekarkaNie mam jeszcze ale szczerze wizyta była okropna liczyłam na to, że zrobi to usg przecież miała możliwość. Czekam cały czas na ten wynik ale nie ma dam znać![]()
No jakoś ciężko mi uwierzyć, że nie wyszedłby żaden pozytyw albo jakiś cień jak coś no nie wiem może ja się nie znam … :/Jakaś straszna ta lekarka![]()
Mam już betę wyszło 0,20 o co tu chodzi?Skąd wy bierzecie takich lekarzy?
Aż strach się bać
Wyniki bety masz?
Nie jestes w ciąży. Jest opis/legenda jak odczytywać wyniki.Mam już betę wyszło 0,20 o co tu chodzi?![]()
Wiem kochana ale jestem w okropnym stresie aż mi się ręce trzęsą bo zobaczyłam 20 a to by musiało wynosić pełne 20 bez tego zera na początku? Bo po prostu nie wiem przepraszam za głupie pytania ale pierwszy raz mam taką sytuacjęNie jestes w ciąży. Jest opis/legenda jak odczytywać wyniki.
czyli nie jesteś w ciąży. Jajniki czasem bolą przed miesiączką i to normalne. Warto zrobić jednak USG u ginekologa jeśli to Cię martwi. Może prywatnie wtedy zrobi na miejscu USG i obejrzy jajnikiMam już betę wyszło 0,20 o co tu chodzi?![]()
Jeśli będą mnie nadal boleć to na pewno tak zrobięczyli nie jesteś w ciąży. Jajniki czasem bolą przed miesiączką i to normalne. Warto zrobić jednak USG u ginekologa jeśli to Cię martwi. Może prywatnie wtedy zrobi na miejscu USG i obejrzy jajniki
Ta doktor tak mnie nastraszyła, że jest za wcześnie, że ja nadal nie wiem co o tym myślećNie jestes w ciąży. Jest opis/legenda jak odczytywać wyniki.
tak na prawdę nie wiadomo kiedy miałaś owulację (o ile ją miałaś) więc nie wiadomo kiedy powinien być okres.Ta doktor tak mnie nastraszyła, że jest za wcześnie, że ja nadal nie wiem co o tym myśleć![]()
Tak, tak rozumiem ale dzień cyklu 31 więc chyba wynik bety mogę traktować za wiarygodnytak na prawdę nie wiadomo kiedy miałaś owulację (o ile ją miałaś) więc nie wiadomo kiedy powinien być okres.