Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też gratulowali ciąży biochemicznej i jakoś to zaniosłam, gdy okazało się że nic z tego nie będzie. Jak jest jakakolwiek szansa na ciążę pozostaje tylko cieszyć się i mieć nadzieję. Ciąża biochemiczna to żadna tragedia.. powiedziałabym, że nawet naturalne zjawisko, dość powszechneNa razie jeszcze nie ma czego gratulować. Po co pisać takie rzeczy. A jak się okaże, że autorka pytania jednak nie jest w ciąży to co wtedy?
Tak, w sobotę rano zrobiłam dwa testy - na obu ładny pozytyw, ale w niedziele dostałam krwawienia - tym razem pewnie ciąża BIOCHEMICZNA
Znam ten ból tak samo się cieszyłam z ciąży dwa dni i dostałam krwawienia.Tak, w sobotę rano zrobiłam dwa testy - na obu ładny pozytyw, ale w niedziele dostałam krwawienia - tym razem pewnie ciąża biochemiczna.
Dlatego ja sobie po tym incydencie postanowiłam, ze nie bede już robić testów przed terminem miesiączki a dopiero po kilku dniach spóźnieniaZnam ten ból tak samo się cieszyłam z ciąży dwa dni i dostałam krwawienia.