Elferyaa
Fanka BB :)
Ja prawdę mówiąc też czułam się bardzo jak na miesiączkę, śluz+temp+ból piersi i w dniu miesiączki negatyw, a tydzień później beta 1500Tak długo jak test jest negatywny to nie są objawy ciązy. Gdyby były, mialabyś grubą krechę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja prawdę mówiąc też czułam się bardzo jak na miesiączkę, śluz+temp+ból piersi i w dniu miesiączki negatyw, a tydzień później beta 1500Tak długo jak test jest negatywny to nie są objawy ciązy. Gdyby były, mialabyś grubą krechę.
Wydaje mi się, ze ona ma na myśli 7dpo kiedy pisze o 7 dniu cykluCiezko zrozumiec cokolwiek z twojej wypowiedzi, bo nie uzywasz znakow interpunkcyjnych. Test negatywny - ciazy nie ma. Czyli to nie sa objawy ciazowe. Bardziej wyglada na porzadny PMS.
To zrób betę z progesteronem i sprawdź przyrost po 48hJednak ciąża dziś z rana test pokazał 2 kreski po 3 minutach i mam plamienie rozowe z domieszką śluzu.czyli fizjologicznie ksiązkowo
Jednak ciąża dziś z rana test pokazał 2 kreski po 3 minutach i mam plamienie rozowe z domieszką śluzu.czyli fizjologicznie ksiązkowo
możesz mieć za mało progesteronu, idź do lekarza lepiej .Jednak ciąża dziś z rana test pokazał 2 kreski po 3 minutach i mam plamienie rozowe z domieszką śluzu.czyli fizjologicznie ksiązkowo