Dorota991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać słabą kreskę na obu zdjęciachTak patrzę na to zdjęcie i ***** widać, tu chyba lepiej. Wybaczcie, że jak nawiedzona. Ale radość na chwilę wróciła
Jutro beta i zobaczymy.
![]()
Zrob test z rana nowy zgodnie z instrukcja, teoretycznie jest kreska ale w praktyce nie wiarygodna, bo po kilku godzinach. Takze zrob nowy.Mam taki sam problem....dziś 27dc owulacja potwierdzona badaniem progesteronu 6dpo. Pierwsze 5 min negatyw, wróciłam po kilku godzinach no i jest blada różowa (nie szara jak na zdjęciu) kreska...staram się nie nakręcać ale jestem po 2 poronieniach i czekam na udana próbę....co myślicie?![]()
Dla mnie tez do powtórzenia, nie brałabym tego jako pozytyw ,dla mnie to kreska fabryczna przebijaMam taki sam problem....dziś 27dc owulacja potwierdzona badaniem progesteronu 6dpo. Pierwsze 5 min negatyw, wróciłam po kilku godzinach no i jest blada różowa (nie szara jak na zdjęciu) kreska...staram się nie nakręcać ale jestem po 2 poronieniach i czekam na udana próbę....co myślicie?![]()
Mam taki sam problem....dziś 27dc owulacja potwierdzona badaniem progesteronu 6dpo. Pierwsze 5 min negatyw, wróciłam po kilku godzinach no i jest blada różowa (nie szara jak na zdjęciu) kreska...staram się nie nakręcać ale jestem po 2 poronieniach i czekam na udana próbę....co myślicie?![]()