jasani
Fanka BB :)
Tak, na pewno na początkowym etapie gdzie beta osiąga male wartości to uratuje życie.Poza ewentualnym uratowaniem życia to faktycznie, nic nie zmieni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, na pewno na początkowym etapie gdzie beta osiąga male wartości to uratuje życie.Poza ewentualnym uratowaniem życia to faktycznie, nic nie zmieni![]()
Tak, na pewno na początkowym etapie gdzie beta osiąga male wartości to uratuje życie.
Ma sens gdy coś się dzieje nie tak. Tylko w Polsce kobiety latają na betę co chwilę. W innych krajach nie jest to standard i moim zdaniem jest to niepotrzebny stres.Mniej więcej tak samo jak usg piersi i cytologia robione raz w roku
Ale już kiedyś miałyśmy dyskusje na ten temat i nie mam na celu przekonywanie Cię do czegokolwiek.
Tak jak Ty zostawiasz w necie info, że nie ma sensu tak ja zostawiam ze ratuje życie i juzm6
Ma sens gdy coś się dzieje nie tak. Tylko w Polsce kobiety latają na betę co chwilę. W innych krajach nie jest to standard i moim zdaniem jest to niepotrzebny stres.
Rzeczywiście nie ma sensu prowadzić dalszej dyskusji.A to już kwestia priorytetów. Ja wolę być zestresowana, ale zywa i z dwoma jajowodami