G
guest-1738525525
Gość
Dziwwczy robiła któraś już test ciążowy z z krwi (domowy)?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwwczy robiła któraś już test ciążowy z z krwi (domowy)?
Pierwsze widzę, zrób jutro z moczuTaki wynik wyszedł ale czytałam że może kłamać w sumie jak każdy test Zobacz załącznik 1065005
Są testy ciążowe z krwi, ten wygląda na pozytywny. Zrób może Pink superczułyTaki wynik wyszedł ale czytałam że może kłamać w sumie jak każdy test Zobacz załącznik 1065005
Test z krwi to test bardzo podobny co z moczu tylko zamiast moczu krew.Pierwsze widzę, zrób jutro z moczu
Wygląda na pozytywny. Gratulacje!Taki wynik wyszedł ale czytałam że może kłamać w sumie jak każdy test Zobacz załącznik 1065005
Pozytywny ,ale zrób dla pewności sikany, bo ten kilka dziewczyn oszukał, życzę powodzenia i trzymam kciuki
Ten z krwi powinien być bardziej czuły od testu z moczu, bo hcg ma wyższe stężenie właśnie we krwi. Niestety to nie znaczy, że nie ma fałszywie dodatnich wyników...Nie wierzę już zwykłym. Byłam. Na becie z rana