Jeżeli ciążowy nie wyszedł to tym bardziej owulacyjny nie potwierdza ciąży![]()
U mnie owulacyjny pokazał ciąże. Bardzo mocna kreska. Na ciążowym cień cienia. Robiony w 11dpo
Często najpierw robiłam owulacyjny, bo ciążowych mi było szkoda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeżeli ciążowy nie wyszedł to tym bardziej owulacyjny nie potwierdza ciąży![]()
Bo akurat Ty miałaś wysoki poziom LHU mnie owulacyjny pokazał ciąże. Bardzo mocna kreska. Na ciążowym cień cienia. Robiony w 11dpo
Często najpierw robiłam owulacyjny, bo ciążowych mi było szkodatesty owulacyjny wykryły mi dwie ciąże. Ani razu się nie pomyliły
![]()
Bo akurat Ty miałaś wysoki poziom LHNie każda kobieta tak ma i wmawianie na forum, że testy owu wykrywają ciążę jest chore. Potem dziewczyny się stresują, że np. ciążowy pozytywny a owulacyjny negatywny i piszą, że poroniły i nawet do lekarza nie chcą iść. Nie powinno się powielać takich mitów. Do wykrywania ciąży używa się stężenia poziomu betaHCG a nie LH. Nie bez powodu we krwi oznacza się stężenie tego pierwszego a nie drugiego hormonu.
U mnie nie wykrył bo ja nie robiłam testów owu na wykrycie ciąży.Błagam cięhormon HCG zawiera w sobie LH. Ale LH nie zawiera HCG. Dlatego owulacyjne wykrywają ciąże. A jeśli ktoś mając pozytywny test ciążowy, ale negatywny owulacyjny myśli, że porobił, to chyba czas się douczyć. Choć w ogóle nie wierzę, że ktokolwiek tak mógłby pomyśleć
Niektórym wykrywa ciąże, niektórym nie. I tego trzeba mieć świadomość. Ale jak się ktoś decyduje na dziecko to jest chyba osoba dorosłą i mają jakąś podstawowa Chociaż wiedzę.
Mówienie, że owulacyjny na pewno nie wykrywa ciąży też jest. Kłamstwem, bo w niektórych wypadkach wykrywa. Tak samo mogę powiedzieć Tobie, że skoro u ciebie nie wykrył nie znaczy, że nie wykrywa![]()
U mnie też owulacyjny wykrył ciążę.U mnie owulacyjny pokazał ciąże. Bardzo mocna kreska. Na ciążowym cień cienia. Robiony w 11dpo
Często najpierw robiłam owulacyjny, bo ciążowych mi było szkodatesty owulacyjny wykryły mi dwie ciąże. Ani razu się nie pomyliły
![]()