reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test ciążowy ze wskaźnikiem tc

B

BBP

Gość
Pomocy :)

Wiem, że niektóre z Was są ekspertkami od testów ciążowych.

Czy ma ktoś doświadczenia z testem clearblue pokazującym tydzień ciąży? Dla mnie to trochę brzmi jak magiczne garnki i uzdrawiający koc z merinosa.

Prawda to? (PS ulotka się kupy nie klei)

reklama
Jak chcesz mieć ładny test do zdjęć to będzie spoczko 🤷🏽‍♀️
Ale przecież on nie może oznaczyć poziomu hormonów ani wskazać tc!

• Do samodzielnego stosowania w domu.
  • Wyłącznie do diagnostyki in vitro.
  • Wyłącznie do użytku zewnętrznego.
  • Nie używać ponownie.
  • Trzymać poza zasięgiem dzieci.
  • Przechowywać w temperaturze 2–30°C.
  • Jeżeli test był przechowywany w lodówce, przed użyciem należy go wyjąć i zostawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
  • Ten produkt zawiera baterie.
Dokonuje pomiaru stężenia hormonu hCG pozwalając na określenie liczby tygodni, które minęły od zapłodnienia (tak dokładnie jak USG).

No bez jaj.

Ale przecież on nie może oznaczyć poziomu hormonów ani wskazać tc!

• Do samodzielnego stosowania w domu.
  • Wyłącznie do diagnostyki in vitro.
  • Wyłącznie do użytku zewnętrznego.
  • Nie używać ponownie.
  • Trzymać poza zasięgiem dzieci.
  • Przechowywać w temperaturze 2–30°C.
  • Jeżeli test był przechowywany w lodówce, przed użyciem należy go wyjąć i zostawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
  • Ten produkt zawiera baterie.
Dokonuje pomiaru stężenia hormonu hCG pozwalając na określenie liczby tygodni, które minęły od zapłodnienia (tak dokładnie jak USG).

No bez jaj.
Ale czy ja napisałam że może? 😁 może może a może nie może 🤷🏽‍♀️

Do góry