Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moim zdaniem jest zalany, proponuję powtórzyć testWitam. Co może oznaczać ten wykonany test ciążowy? Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam.
Może zalany nie ale jakiś taki dziwny. Też sugeruje powtórzyć najlepiej z innej firmy żeby sytuacja się nie powtórzyła i nie było wątpliwości co do wyniku.Moim zdaniem jest zalany, proponuję powtórzyć test
Fakt dziwny jakiś właśnie, a mi się też wydaje ze jakby po środku wypłynęła jakaś ciecz?Może zalany nie ale jakiś taki dziwny. Też sugeruje powtórzyć najlepiej z innej firmy żeby sytuacja się nie powtórzyła i nie było wątpliwości co do wyniku.
Może wadliwy było by lepszym określeniemFakt dziwny jakiś właśnie, a mi się też wydaje ze jakby po środku wypłynęła jakaś ciecz?![]()
Właśnie coś dziwnego jest na środku może tak dziwnie zalany [emoji848]Fakt dziwny jakiś właśnie, a mi się też wydaje ze jakby po środku wypłynęła jakaś ciecz? [emoji849]
Właśnie albo wadliwy.Może wadliwy było by lepszym określeniem
Dlatego myślę że nie można jednoznacznie stwierdzić że jest on negatywny czy pozytywny, jeszcze raz proponuję zrobić inny test i trzymam kciuki za pozytywny oczywiścieWłaśnie coś dziwnego jest na środku może tak dziwnie zalany [emoji848]Właśnie albo wadliwy.
Właśnie dziwny on jest, ale zrobię nowyWłaśnie coś dziwnego jest na środku może tak dziwnie zalany [emoji848]Właśnie albo wadliwy.
Pierwszy raz taki test widziałam[emoji85] ja w życiu nie trafiłam na taki test ani nigdy nie był zalany a zrobiłam ich trochę przez ponad 7 lat.Właśnie dziwny on jest, ale zrobię nowy