• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test ciążowy

reklama
Nie mogło być dopoero zagniezdzenie ponieważ hormon wytwarza się dopiero po zagniezdzeniu a za nim hormon dojdzie do moczu to trochę to trwa. Najlepiej powtórzyć betę. Może być tak jak koleżanka wyżej napisała albo dopiero coś zaczyna się dziać albo biochemiczna niestety.
powtórzę na pewno w poniedziałek. W tym cyklu na nic nie liczyłam. Nie robiłam testów owu, nie czułam owu, ciekawe, wszystko czas pokaże. Buziaki :*

Musisz powtórzyć badanie, bo niepewny wynik.
Testy dla mnie negatywne, nic nie widzę (ale ja nigdy nie doszukuję się na siłę).
Trzymam kciuki, żeby to była ciąża! :)

Dziewczyny a jeśli chodzi o ciąze to czy któraś po cc miała takie same objawy przy 2 ciązy czy całkiem inne? Bo my własnie chcemy 2 ale nie wiem własnie czy mnie pobolewa poprostu przed @ czy poprostu na ciąże :) nie moge sobie przypomneic jak miałam przy 1 ale wiem że w dzień okresu miałam biegunke :) a teraz powinnam dostać 5 wrzesnia :P

Dziewczyny a jeśli chodzi o ciąze to czy któraś po cc miała takie same objawy przy 2 ciązy czy całkiem inne? Bo my własnie chcemy 2 ale nie wiem własnie czy mnie pobolewa poprostu przed @ czy poprostu na ciąże :) nie moge sobie przypomneic jak miałam przy 1 ale wiem że w dzień okresu miałam biegunke :) a teraz powinnam dostać 5 wrzesnia :P
Ja miałam pierwszą cc a w lipcu w tamtym roku zaszłam w ciążę, miałam całkiem inne objawy ciąży niż przy pierwszej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry