Witam. Zrobiłam dzisiaj test ciążowy i nie jestem pewna ale wydaje mi się, ze są na nim dwie kreski. Prosiła bym o potwierdzenie ewentualnie o zaprzeczenie. Pozdrawiam
reklama
Paulina02021995
Początkująca w BB
Witajcie kochane!
A co sądzicie o moim teście?
Jestem dzień przed okresem.
Parę dni temu robiłam również 5 testów i były cień cienia.
Ale ten z dzisiejszego ranka jest inny.
reklama
grope_
Fanka BB :)
Jeśli wynik został odczytany w zalecanym przez producenta czasie (ok. 5min) to moim zdaniem jest pozytywnyWitajcie kochane!
Zobacz załącznik 1232646

Paulina02021995
Początkująca w BB
Jeśli wynik został odczytany w zalecanym przez producenta czasie (ok. 5min) to moim zdaniem jest pozytywny![]()
Na opakowaniu, było napisane że do 10min, na początku pojawił się bladzioch a po paru minutach taka właśnie kreska. Wcześniejsze testy które robiłam a robiłam już ich 5 wyszły cienie, cienia które widać gołym okiem
Jutro powtórzę rano kolejny
Dziękuję za odpowiedź

Ada0701
PozytywnyWitajcie kochane!
Zobacz załącznik 1232646
grope_
To chyba nie podlega dyskusjiNa opakowaniu, było napisane że do 10min, na początku pojawił się bladzioch a po paru minutach taka właśnie kreska. Wcześniejsze testy które robiłam a robiłam już ich 5 wyszły cienie, cienia które widać gołym okiem
Jutro powtórzę rano kolejny
Dziękuję za odpowiedź![]()

Paulina02021995
Początkująca w BB
Mieszkam w Holandii, także beta odpadaTo chyba nie podlega dyskusjiciesz się tym i testuj, a w najbliższym czasie polecam kontrolować poziom i jednocześnie przyrost bety. Powodzenia
![]()

Nie słyszałam by robili betę, musiałabym sprawdzić
Więc pozostało mi tylko testowanie
Dziękuję za odpowiedź

Paulina02021995
Początkująca w BB
Dziękuję za odpowiedź!Pozytywny

Paulina02021995
Początkująca w BB
Kochane nie wiem co myśleć.
Cykle przez ostatnie parę miesięcy nie byly idealne.
Wrzesień: 31dni
Październik: 29dni
Listopad: 20 dni
Grudzień: 20dni
Teraz styczeń już 26dzien cyklu, jutro niby miesiączka. Ale na nią się nie zapowiada.
Dzisiaj zrobiłam jeden test, ale kreska pojawiła się taka jak ostatnie zdjęcie co dodałam, ale nie była po 5 minutach nawet dłużej.
Kiedy zrobić najpóźniej test?
Czy najlepiej wtedy kiedy cykl trwał najdłużej?
Zazwyczaj przed okresem miałam tak sucho jak sachara teraz czuję normalnie potop.
Nie wiem co myśleć . Nie chcę się nakręcać. Na betę nie mogę pójść bo mieszkam w Holandii a tutaj ciężko z tym..
Pomocy!
Teraz styczeń już 26dzien cyklu, jutro niby miesiączka. Ale na nią się nie zapowiada.
Dzisiaj zrobiłam jeden test, ale kreska pojawiła się taka jak ostatnie zdjęcie co dodałam, ale nie była po 5 minutach nawet dłużej.
Zazwyczaj przed okresem miałam tak sucho jak sachara teraz czuję normalnie potop.
Nie wiem co myśleć . Nie chcę się nakręcać. Na betę nie mogę pójść bo mieszkam w Holandii a tutaj ciężko z tym..
Pomocy!
eij
Coś przebija, powtórz za kilka dniWitam. Zrobiłam dzisiaj test ciążowy i nie jestem pewna ale wydaje mi się, ze są na nim dwie kreski. Prosiła bym o potwierdzenie ewentualnie o zaprzeczenie. Pozdrawiam
reklama
grope_
Jeśli kreska była taka jak na ostatnim zdjęciu, tj tym z plusikiem, to test nadal jest pozytywny. Ciężko określić poziom beta HCG za pomocą testu, ponieważ stężenie może być różne w zależności od wielu czynników m.in. ilością wypitych płynów. Kiedy najwcześniej możesz udać się do lekarza? Jak wspomniałaś dzisiaj dopiero 26 dc wiec ja bym spokojnie poczekała jeszcze tydzień, dwa i kierowała się do ginekologa.Kochane nie wiem co myśleć.
Pomocy!