Natalka911
Początkująca w BB
Dla mnie test pozytywny
Taką samą kreseczkę miałam 4 dni przed spodziewaną miesiączką, powtórz test za 2 dni, powinna być już ciemna i wyraźna
! Po cichutku gratuluję i czekam na dalsze info
!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekamy na infoŚlicznie dziękuję dziewczyny za infirmacjeJutro rano zrobię kolejny test
![]()
O widze ze znasz moja historie bardziej niż ja sama [emoji85]. Wyraziłam swoje zdanie .
Bez złośliwości, ale po co zapewniać, że się udało skoro się nie ma pewności? Nie uważasz, że to okrutne? Dawać fałszywą nadzieję?Trochę zaczęłaś sama od "ataku " na autorkę posta, równie nie znając jej historii i tego czy przeczytała instrukcję. Z resztą nie o to a o cień kreski pytała i może o jakieś pocieszenie/ zapewnienie że może się udało.. czasami wystarczy trochę zrozumienia i emtapii ,a nie zgryzoty.![]()
Zapewnienia ??? Bądźmy dorośli - Przecież to może dać tylko badanieTrochę zaczęłaś sama od "ataku " na autorkę posta, równie nie znając jej historii i tego czy przeczytała instrukcję. Z resztą nie o to a o cień kreski pytała i może o jakieś pocieszenie/ zapewnienie że może się udało.. czasami wystarczy trochę zrozumienia i emtapii ,a nie zgryzoty.![]()
Leć na bete. Wtedy bedzie 100% pewnosc [emoji110]Ślicznie dziękuję dziewczyny za infirmacjeJutro rano zrobię kolejny test
![]()
Emtapia? Jakaś nowa ryba bez ości?emtapii