Mama_malarka
Fanka BB :)
Wszędzie tak będziesz pytać? Dostałaś sporo odpowiedzi w innym wątku. Tutaj tylko nie dodałam, że to może być ovitrelle.Cześć dziewczyny, ja robiłam test wczoraj popołudniu i dziś rano. Wyglądaja tak. Co sądzicie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszędzie tak będziesz pytać? Dostałaś sporo odpowiedzi w innym wątku. Tutaj tylko nie dodałam, że to może być ovitrelle.Cześć dziewczyny, ja robiłam test wczoraj popołudniu i dziś rano. Wyglądaja tak. Co sądzicie?
Moim zdaniem jest pozytywny ale najlepiej jak powtórzysz za te 4 dniWitam, jestem tu nowa test wykonałam 4 dni przed @. Proszę o informację co myślicie?( zdjęcie zrobione po 2min) nie chce sobie wkręcaćZobacz załącznik 1291977
Dziękuję za odpowiedźMoim zdaniem jest pozytywny ale najlepiej jak powtórzysz za te 4 dni![]()
Zrób bete!Dziękuję za odpowiedź, koleżanka przyjeżdża na wakacje do nas i dlatego zrobiłam go szybciej ☺..żeby być bardziej ostrożna☺
Zrobię, zrobię tylko czekam do @ bo mam młyn syn jedzie na kolonie pierwszy razZrób bete!Bedziesz wtedy pewna 100%
Coś na rzeczy jest.Zrobię, zrobię tylko czekam do @ bo mam młyn syn jedzie na kolonie pierwszy razdwa testy robilam dzien po dniu.. wiec myślę podpytam okiem ekspertów jak myślą ♡
Zobacz załącznik 1291987