Oliwia088
Fanka BB :)
widać, miałam niedawno podobna gdzie beta wynosiła poniżej 10 ale ten test wykrylWitamczy widzicie tutaj może jakaś kreske? Pozdrawiam i spokojnego wieczoru??:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widać, miałam niedawno podobna gdzie beta wynosiła poniżej 10 ale ten test wykrylWitamczy widzicie tutaj może jakaś kreske? Pozdrawiam i spokojnego wieczoru??:*
A czy to możliwe aby dwa dni pod rząd dwa inne testy pokazały identyczne kreski?widać, miałam niedawno podobna gdzie beta wynosiła poniżej 10 ale ten test wykryl
mozliwe, nie rob testu tylko zrob bete. Bardziej wiarygodna jest.A czy to możliwe aby dwa dni pod rząd dwa inne testy pokazały identyczne kreski?
Przepraszam że się wtrące w wątek ale czy ktoś tutaj coś widzi oprócz mnie?![]()
![]()
DziękujęTak, ja widzę szarą kreskę testową pod światło
A jak test zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki i dwa kolejne dni i wyszedł negatywny to wiarygodne ? (25dni po stosunku)To testuj w dniu miesiączki i daj znać co wyszło![]()