Paulina_N
Fanka BB :)
Nie pamiętam teraz dokładnie ile dni ale chyba 10dpo a 2 dni później juz wyszły pozytywne jakoś takDwa testy wyszły ci negatywne przed okresem? Ile dni przed testowałaś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie pamiętam teraz dokładnie ile dni ale chyba 10dpo a 2 dni później juz wyszły pozytywne jakoś takDwa testy wyszły ci negatywne przed okresem? Ile dni przed testowałaś?
A co z objawami? Powinny się jakieś pojawić jeśli doszło by do zapłodnienia? Czy to za wcześnie?
Sikaj i nie żałujHej dziewczyny!
Czy jest sens robić test ciążowy w 28 dc jeśli cykle mam 31/32? Czy lepiej poczekać do 31dc? A jeśli już się pokuszę na zrobienie testu w 28 dc czy wynik będzie wiarygodny??
Też mam taką nadzieję, trzymam kciukiU mnie te cykle 31-33 dni , dziś 27 dzień cyklu również test negatywny ;/ ale jeszcze wierzę że się zmieni to w najbliższych dniach![]()
Właśnie nicTeż mam taką nadzieję, trzymam kciukia masz jakieś objawy typowe pms?
Ja przeważnie czuje zmęczenie, rozdrażnienie, delikatne kucie w podbrzuszu a w tym cyklu te objawy są dwukrotnie silniejsze na dodatek odczuwam delikatne mdłości, w różnych porach dnia no i przede wszystkim brak apetytu. Wiem, że takie objawy są typowe dla pms, ale w tym cyklu czuje się rozjechanaWłaśnie niczawsze miałam ból piersi przy dotyku teraz praktycznie nic ..ogólnie czuje się dobrze
a Ty ?. Jutro z rana lecę z tescikiem robię codziennie bo muszę mieć wdrożona heparynę od początku ciąży
![]()