• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test ciążowy

reklama
Jeju gratuluje ❤️❤️ A czy miałaś cały dzień bóle brzucha jak na okres? Cały dzień mi to dokucza :(
W tygodniu w którym miałam dostać tak. Bolal mnie dość mocno, że nawet 2 razy wzięłam nospe. Bombardowałam lekarza pytaniami, to zawsze mnie uspokajał, że bóle podbrzusza są normalne w zdrowej ciąży. Ale bóle, a nie skurcze. Teraz sporadycznie mnie boli. Dziś mi dokucza, ale czuję bardziej taki nacisk na podbrzusze. Taki jakby dyskomfort. No i dziś przez chwilę pojawiły się pierwszy raz mdłości.

W tygodniu w którym miałam dostać tak. Bolal mnie dość mocno, że nawet 2 razy wzięłam nospe. Bombardowałam lekarza pytaniami, to zawsze mnie uspokajał, że bóle podbrzusza są normalne w zdrowej ciąży. Ale bóle, a nie skurcze. Teraz sporadycznie mnie boli. Dziś mi dokucza, ale czuję bardziej taki nacisk na podbrzusze. Taki jakby dyskomfort. No i dziś przez chwilę pojawiły się pierwszy raz mdłości.
Skurczy nie mam, boli non stop tak samo minimalnie przestaje jak leżę gdy tylko wstanę to mocniej, jakby był większy nacisk 🥺
Dużo zdrówka dla was ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry