Gość22
Zaangażowana w BB
Mam pytanie czy wy też widzicie tam cień drugiej kreski czy tylko mi się wydaje test zrobiony rano, zdjęcia są wykonane od razu po zrobieniu testu jestem 6 dni przed miesiączką i nie wiem co o tym myśleć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja niestety nic tam nie widzę.Mam pytanie czy wy też widzicie tam cień drugiej kreski czy tylko mi się wydaje test zrobiony rano, zdjęcia są wykonane od razu po zrobieniu testu jestem 6 dni przed miesiączką i nie wiem co o tym myśleć
Na zdjęciach nie widać aż tak tej drugiej kreski ale na żywo jest widoczna trochę bardziejJa niestety nic tam nie widzę.
6 dni przed miesiączka to nawet mogło nie dojść do zagnieżdżenia.
Tutaj mam jeszcze takie zdjęcie zrobione od razu, dodam że każdy mój test owulacyjny wychodzi pozytywnie i nie wiem co też o tym myśleć
Zastanawiam się jeszcze czy zrobić kolejny test w dzień spodziewanej miesiączkiAle ja naprawdę nic tam nie widzę![]()
Do okresu masz jeszcze tydzień. Więc warto. Na test zdecydowanie za wcześnie.Zastanawiam się jeszcze czy zrobić kolejny test w dzień spodziewanej miesiączki
U mnie kreski na teście oulacyjnym wychodzą tak samo ciemneA test owulacyjny uznaje się za pozytywny gdy kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.