NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Trochę później, czyli 2 min później, czyli 5 h później ?Ona trochę później się pojawiła ale wiesz coś musi pchać jednak tą kreskę hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę później, czyli 2 min później, czyli 5 h później ?Ona trochę później się pojawiła ale wiesz coś musi pchać jednak tą kreskę hahah
trochęOna trochę później się pojawiła ale wiesz coś musi pchać jednak tą kreskę hahah
Jeśli jeden test wyszedł pozytywny bo beta będzie wiarygodna.A co jeśli za wcześnie na betę
Beta z krwi wychodzi wcześniej niż test sikany. Jeśli jest ciąża - beta pozytywna. Jeśli nie ma - beta negatywna .A co jeśli za wcześnie na betę
Test popołudniowy może nie być wiarygodny.Też tak myślę ale zrobiłam dziś po południu test z firmy facelle i jedna kreska...jestem już pogubiona
Mam bóle w podbrzuszu ale to takie przerywane no i ból jajnika czasem
Możesz jeszcze ciągnąć testy… znaczy losyTo jeśli jeden test negatywny, drugi pozytywny to może zrób betę i wtedy będzie czarno na białym
No kreski to tu nie maA co myślicie o moim teście ? Jutro ma przyjść @
A ja coś widzęNo kreski to tu nie ma![]()
Widziałam ze to nie moja wyobraźniaA ja coś widzę![]()